Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
|
1694
0

Марсель - Ліон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

«Битва Олімпіків» з прицілом на місця в єврокубках

Марсель - Ліон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції
leprogres.fr

У неділю 36-й тур чемпіонату Франції буде закривати матч, в якому зустрінуться «Марсель» та «Ліон». Дуель суперників, яку називають «Choc des Olympiques» (протистояння Олімпіків) пройде на марсельському стадіоні «Велодром» і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

До закінчення французької першості залишилося три тури (включаючи поточний), і команди, про які піде мова нижче, переслідують вельми конкретні завдання. Набагато ближче до своєї мети знаходяться «леви», що оскаржують місце, яке дасть право в майбутньому сезоні стартувати в кваліфікації Ліги чемпіонів. У турнірній таблиці команда Бруно Женезіо займає третє місце і в разі перемоги недільного вечора зможе збільшити відрив від «Сент-Етьєна», який в п'ятницю програв свій поєдинок.

«Ми всі усвідомлюємо важливість майбутнього матчу, адже «Сент-Етьєн» знаходиться прямо за нами. Нам знадобляться всі наші кращі гравці для цієї поїздки. Ми будемо довіряти вибору тренера. Ми повинні використати наші шанси і надійно зіграти в обороні», - сказав перед поїздкою в Марсель форвард «Ліона» Максвелл.

Той же «Сент-Етьєн» є конкурентом і «Марселя», але тут вже мова йде про потрапляння до Ліги Європи. «Провансальці» ризикують залишитися в наступному сезоні без єврокубків: можлива перемога над «Ліоном» лише до чотирьох очок скоротить відставання від необхідної четвертої позиції. А за два тури нівелювання такого гандикапу бачиться досить непростим завданням.

Обидві команди в поточному турнірі об'єднує нестабільність результатів, через яку вони опинилися в такому нервовому стані на кінець сезону. І «ткачі», і марсельці мають проблеми в обороні, регулярно пропускаючи м'ячі в свої ворота. А ось з нападом у суперників все в порядку, так що на «Велодромі» цілком можна очікувати результативний поєдинок. Тим більше, що в останніх чотирьох очних зустрічах команди тільки раз забили менше чотирьох голів. Наприклад, в першому колі «Ліон» відсвяткував домашню перемогу з рахунком 4:2. Відзначимо також, що останній раз «Марсель» обігравав «левів» на своєму полі п'ять років тому.

Проблеми команд в обороні можуть посилитися кадровими пробоїнами. У «Марселя» під питанням участь в матчі правого захисника Буна Сарра, а у «Ліона» в такому ж становищі опинився центрбек Джейсон Денайер. Також зустріч ризикують пропустити вінгер господарів поля Флоріан Товен і ліонец Кенні Тете.

12 травня, неділя
 
«Марсель» – «Ліон»
Марсель. Стадіон «Велодром». 22:00
Арбітр: Рудді Букке
Трансляція на видеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ


 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ліверпуль веде переговори щодо трансферу тренера нідерландського гранда
Футбол | 24 квітня 2024, 13:29 0
Ліверпуль веде переговори щодо трансферу тренера нідерландського гранда

«Червоним» доведеться виплатити компенсацію за Арне Слота

Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ
Футбол | 23 квітня 2024, 22:36 40
Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ

Український воротар влітку може перейти в «Манчестер Юнайтед»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.