Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
|
2647
0

Юрій МОРОЗ: «Дуелунд - справжній професіонал»

Старший тренер «Динамо» U-21 - про перемогу над «Зорею»

Юрій МОРОЗ: «Дуелунд - справжній професіонал»
ФК Динамо Київ. Юрій Мороз
Старший тренер «Динамо» U-21 Юрій Мороз прокоментував перемогу над «Зорею» (3:0).
 
- Сьогодні була хороша гра для двох команд. «Зоря» дуже серйозно була налаштована, і нам часом було складно. Але хлопці - молодці. Вони у всіх компонентах гри намагалися докладати максимальних зусиль. Працювали фланги, контролювали м'яч в середині поля. Мені гра сподобалася.
 
- Який м'яч, забитий у ворота «Зорі», став переломним моментом в матчі?
- Напевно, другий. Він нас трохи заспокоїв і зняв те навантаження і нервозність, що була в лінії захисту. Хлопці заспокоїлися, взяли м'яч під контроль і розслабилися, почавши грати по результату.
 
- Дуелунд приємно вразив своєю технікою і баченням гри. Оцініть його рівень готовності.
- Міккель сьогодні проявив себе. Він - справжній професіонал. Може, його ще поки не вистачає на весь поєдинок, але в ті 60 хвилин, які провів на полі, він був хороший. Так, були моменти, де він трохи втомився і брав паузи, але в іншому він добре зіграв і забив.
 
- А наскільки готовий Бесєдін, який теж повернувся на поле після реабілітації?
- Ще потрібен час. Йому не вистачає різкості в прийнятті рішень і зміні ситуації на футбольному полі. Він в такий собі зимовій сплячці ще. Артему потрібно через ігри відчути м'яч і колективні дії. Думаю, ще тижнів зо два, а потім вже щось вирішувати будуть в першій команді по ньому.
 
- Булеца забив фантастичний м'яч. Звідки у нього така майстерність?
- Ви знаєте, хотілося б, щоб його майстерність виявлялося не тільки при штрафних ударах, але ще і в тих моментах, де потрібно взяти гру на себе, увірватися або пробити. Він повинен ставати певним лідером на футбольному полі, тим гравцем, через якого в'яжеться вся наша атака.
 
Місцями Сергій грав добре, а місцями - є питання. Хотілося б, щоб він не оцінював себе тільки в ролі гравця атаки, а щоб брав участь ще й у відборі м'яча. Ще в першому таймі все нормально було, а хвилини після 60-ї він трохи «поплив» і погано реагував на зміни на полі.
 
- Чотири тури до завершення сезону. Яка стратегія у команди буде в цих іграх, враховуючи, що кінець чемпіонату буде напруженим?
- Ну, ви ж бачите, що у нас в дублі з'являються нові люди, молоді гравці. Честь і хвала нашій школі, а також команді U-19, що вони нам гравців дають. Так, є певна незіграність, адже ми в такому складі мало працюємо, але весь час йде ротація в команді. Хтось ще в першу команду йде. Мене це радує.
 
А по стратегічним планам... Завдання у «Динамо» завжди одне і те ж, і вона не змінюється. Не я його придумав, це ще до мене сталося - роках в 60-х. Потрібно тільки перемагати і показувати хорошу і якісну гру.
 
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Євро-2024 виграє збірна…
Футбол | 29 червня 2024, 15:40 23
Євро-2024 виграє збірна…

Sport.ua спрогнозував переможця континентальної першості

Титулований європейський клуб націлився на Бражка після його гри на Євро
Футбол | 29 червня 2024, 18:20 29
Титулований європейський клуб націлився на Бражка після його гри на Євро

«Феєнорд» розраховує підписати українця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.