Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1119
0

Дейлі БЛІНД: «Не можна думати, що матч-відповідь - формальність»

Захисник «Аякса» - про матч проти «Тоттенхема»

Дейлі БЛІНД: «Не можна думати, що матч-відповідь - формальність»
instagram.com/blinddaley

Гравець «Аякса» Дейлі Блінд поділився очікуваннями щодо матчу-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів проти «Тоттенхема» (8 травня):

«Після перемоги в кубковому фіналі ми гарненько відсвяткували в роздягальні, а потім і на домашньому стадіоні. Але, запевняю вас, це не буде проблемою завтра ввечері, оскільки ми вже тримали в голові матч-відповідь з «Тоттенхемом».

По ходу сезону я нарешті набрав форму. Влітку відпочивав довше звичайного через травму. Але зараз я відчуваю, що перебуваю в повному порядку.

Ми дійсно дуже виросли як команда, відразу в багатьох аспектах. Поліпшилася наша гра, бійцівські якості ... Ми стали куди більш згуртованими, причому я говорю не тільки про футбольне поле. У «Аяксі» кожен готовий піти за іншого в вогонь і воду.

Вважаю, з кожним наступним матчем ми доводимо, що ростемо як команда. Так, гра має бути непроста, нам потрібно діяти чітко і агресивно. Ні в якому разі не треба думати, що матч-відповідь - порожня формальність.

Вся команда зараз в хорошому стані. Не думаю, що останні результати «Тоттенхема», які були не дуже вдалими, будуть мати хоч якийсь вплив на завтрашній матч».

Олег Дідух Джерело: УЄФА
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.