Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 травня 2019, 17:11
4060
0

Віктор ВАЦКО: «Смалійчук обіцяв Димінському прибутковість і єврокубки»

Український коментатор поділився думкою про колишнього віце-президента «Карпат»

| Оновлено 06 травня 2019, 17:11
4060
0
Віктор ВАЦКО: «Смалійчук обіцяв Димінському прибутковість і єврокубки»
ТК Футбол. Віктор Вацко
Відомий український коментатор Віктор Вацко поділився думкою про роботу Олега Смалійчука в Карпатах. До недавнього часу Смалійчук обіймав посаду віце-президента львівського клубу.
 
«Всі ці кадрові зміни — це ланцюгова реакція після того, що сталося в 2017-му році. Прийшли люди на чолі зі Смалійчуком. Вони дали деякі гарантії Петру Димінському. Гарантії стосувалися того, що регулярно будуть продаватися футболісти «Карпат», і клуб стане прибутковим. Друге — команда буде регулярно грати в єврокубках. Ці дві речі мені особисто говорив Петро Димінський.
 
Що ми бачимо? Команда, у якій був фундамент і був кістяк, була повністю зруйнована. Почали приїжджати латиноамериканські футболісти, велика група. Практично жоден з них, хіба що одиниці, які не вписалися в команду. Час все розставляє по своїх місцях. Хто з них грає стабільно і регулярно? Я вам скажу: Ді Франко. Один футболіст. Був ще Карраскаль, за якого, за чутками заплатили 2 мільйони євро. У нинішній час, в українському футболі, це рекордні гроші.
 
До чого я веду. За два роки ніколи не було стабільності. Змінилася купа футболістів, тренерів. Треба бути Гаррі Поттером і мати неймовірної сили чарівну паличку, щоб все це склеїти і об'єднати в одне. Кажуть, що Олег Смалійчук — хороший продавець. Не питання, це його справа. Швед, Гуцуляк, Лебеденко, Кравець — це все його трансфери. І, наскільки мені відомо, за чутками, він відіграв вагому роль в переході Луніна в Реал. Я не знаю, як на це відреагують фанати «Карпат», коли віце-президент клубу продає гравця іншої команди.
 
Футболісти, яких продають з «Карпат»: Швед, Гуцуляк, Лебеденко, Кравець. Всі вихованці футбольної школи Карпат. До їх виховання і зростання людина, яка їх продавала, мав дуже опосередкований стосунок. У чому бізнес? Кого продавати наступним?
 
Звичайно, продавали і до Смалійчука. Я просто наведу приклад: Лукас Перес. Де грає цей футболіст? Запрацювали «Карпати»? Безумовно. Продавали і Авелара. Але не може бути успішною команда, в якій за два роки пройшло близько 60 футболістів», — зазначив Вацко.
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.