Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 06 травня 2019, 12:57
1966
0

У Красногорівці відкрився оновленый спорткомплекс Ювілейний

Футболісти «Шахтаря» виділили на ремонт об'єкту більше 2 мільйонів гривень

| Оновлено 06 травня 2019, 12:57
1966
0
У Красногорівці відкрився оновленый спорткомплекс Ювілейний
ФК Шахтар
Зал, де постійно тренуються діти, був пошкоджений в результаті бойових дій. З пропозицією допомогти виступили футболісти «Шахтаря», які виділили на ремонт об'єкту більше 2 мільйонів гривень. Роботи тривали два з половиною місяці. За цей час демонтовано пошкоджені конструкції, встановлені нові віконні рами і склопакети з полікарбонату, проведено реконструкцію фасаду та оздоблювальні роботи всередині комплексу.
 
У відкритті спорткомплексу після ремонту взяли участь представники ФК «Шахтар», благодійної організації Shakhtar Social, заступник голови Мар'їнського району Володимир Шехірев. Між командами Красногоровки і Мар'їнки був проведений виставковий матч, де символічний перший удар по м'ячу зробила наймолодша спортсменка.
 
— Для нас головне, щоб у дітей була можливість грати в футбол, — зазначає директор Shakhtar Social Інна Хмизова. — У рамках нашого основного проекту «Давай, грай!» ми ділимося своїми знаннями і досвідом, відкриваємо майданчики, запрошуємо і навчаємо тренерів, забезпечуємо дітей всім необхідним для тренувань. «Шахтар» — великий клуб. Що це означає сьогодні? Не тільки бути чемпіонами, але і приносити користь суспільству, в якому ми живемо. В цьому наша соціальна відповідальність.
 
В урочистому заході взяли участь 80 дітей, більшість з яких постійно відвідують зал. Тренування в Красногорівці не припинялися.
 
Всього в спорткомплексі «Ювілейний» будуть тренуватися близько 100 дітей.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.