Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 травня 2019, 15:06
4466
9

ХАЦКЕВИЧ: Русину ще багато працювати, а Кравченку не вистачає хитрості

Тренер «Динамо» оцінив молодих гравців команди

| Оновлено 05 травня 2019, 15:06
4466
9
ХАЦКЕВИЧ: Русину ще багато працювати, а Кравченку не вистачає хитрості
fcdynamo.kiev.ua
Тренер «Динамо» Олександр Хацкевич за підсумками матчу проти «Олександрії», який завершився внічию 1: 1, оцінив виступи хавбека Микити Кравченка і форварда Назарія Русина.
 
«Кравченко? Про помилку, яка призвела до голу - в епізоді він повинен був щільніше грати. На атаку Кравченко грав активно. Можливо, йому ще не вистачає хитрості. Не завжди потрібно обов'язково подавати - іноді необхідно зіграти більш тонко, гостро. Тим більше, «Олександрія» - команда, яка добре грає в обороні, і проти цього суперника треба постійно шукати другий темп. В цілому, Кравченко робив все те, що він вміє».
 
«Шанс дається всім. Команда створила для Русина момент, він його реалізував. Але якщо в цілому, то в ситуації, коли суперник закривається, Де Піна більш конструктивний - він більш правильно вибирає позицію ».
 
«Навіть якщо тобі дається десять хвилин ігрового часу, ти повинен цим користуватися. Русин вийшов і забив. Молодець! Але ми його бачимо щодня, там ще багато роботи. В тому числі, і в плані тактики. Перспектива у Русина, як і у інших молодих хлопців, хороша, але «Динамо» - це не тільки перспектива. Ми і так оновили склад. На жаль, далеко не завжди вдається замінити досвідчених футболістів», - сказав Хацкевич.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Дима Чуйко
А тебе уровня..... Вы нашли друг друга.
Saar
Удивительный,епт, тренер. Поставить Де Пену центрыорвардом!!!!!! Мало того,что это его не родная позиция, так он еже и на родной(левый вингер) еще не совсем привык к партнерам, время надо, так еще и Русин в запасе-а он,хоть и без стабильной игровой практики,но-форвард. Де Пена с Шахтером свграл отлично,а а Хац его отправляет на остре.......триндец. Вышел Русин, Де Пена стал на свою позицию и сразу начал попадать в обьектив камеры.
rosti79
Чемодан вокзал Минск
Rustam Isakov
нормального рівня гравці, просто тренера немає
Geniyfootball1985
А какая перспектива у вас, уважаемый тренер??? долго будете ещё всех мучать не футболом?
Michael Savchyn
чувака треба гнати в шию, бо не шарить трендів сучасного футболу
anatolijmakhanets
Уже предлагал сегодня,что надо вернуть карлоса Самбрано из оренды. На полном серьезе. Он и опытный, и вот гол за Базель забил. Правдв ставить его форвардом не предлагаю.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kevko
Еще несколько лет назад появление в составе Динамо футболистов уровня Кравченко представить было невозможно. С такой "молодежью" Динамо становится обычным середняком УПЛ