Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
6300
2

Майки ГАРСІЯ: «Складно організувати бій з Ломаченко»

Американець конфліктує з промоутерською компанією Ломаченко

Майки ГАРСІЯ: «Складно організувати бій з Ломаченко»
YouTube. Василь Ломаченко

Американський боксер Майки Гарсія заявив про те, що головною перешкодою на шляху до його бою з Василем Ломаченко є промоутерська компанія українця Top Rank:

Деякі люди не розуміють причин, чому я залишив титул вакантним.

- Дехто каже, що ви залишили титул, тому що не хотіли битися з Ломаченко, вірно?
- Так точно. WBC хотіли зобов'язати мене битися з Люком Кемпбеллом. Він обов'язковий претендент. Так що мій наступний бій не був би проти Ломаченко, а був би проти Кемпбелла.

- Незважаючи ні на що?
- Незважаючи ні на що. Я не планував захищати свій титул в наступному бою. Я хочу битися в 63,5 кг або 66,7 кг, якщо знайду правильного опонента. WBC поставив умови: або я залишаю титул вакантним, або я б'юся. Я б з радістю побився з Ломаченко.

- У якій вазі?
- Я не зможу зробити 61,2 кг в наступному бою. Я насправді і не хочу. Для цього мені потрібно побитися в 63,5 кг, а потім я може бути спущуся в 61,2 кг.

- Я відчуваю, що бій з Ломаченко дасть більше привілеїв йому. У вас більше ім'я. Мені здається, що це йому потрібно піднятися.
- Він згадував моє ім'я після всіх своїх боїв останні 4 роки. Але йому потрібно було це робити, тому що це частина промоушена, це маркетинг. Чесно кажучи, ми з Top Rank в сварці. Складно зробити такий бій.

- Це буде кошмар.
- Скільки років пройшло поки ми побачили Мейвезера і Пакьяо?

- Це проблема номер один в боксі.
- Це стало проблемою. Коли промоутер занадто сильно залучений в твої справи - це стає складно. Вони шукають кращий відсоток для себе, це у них перш за все, а після йдуть фани, спорт і бійці. Це робить все дійсно складним.

- Ломаченко такий умілий, він виглядає самим вмілим на планеті, але коли ти подивишся на його опонента, то ти не перервеш свій п'ятничний або суботній вечір для перегляду цього бою. Я перерву вечір, якщо це буде поєдинок з Майки Гарсією.
- Він бився недавно. Я не ставлю під сумнів його рейтинг, але його опонент не була на піку, не був випробуванням і не був загрозою. Але це той, кого вони знайшли. Це кращий з можливих, кого вони могли знайти. Він не буде просто сидіти і чекати, поки хто-небудь достойний вийде в ринг. Він залишається активним.

- Це не вина Ломаченко.
- За час, поки я був поза боксом, я багато чого дізнався про плани промоутерів і про те, як працює спорт. Те, що він сказав тобі, насправді не те, що вони мають на увазі. Я зрозумів, як цей бізнес працює і чому деякі бої не організовувати. Це відстій. Тому що фани хочуть бачити певні поєдинки. Бійці хочуть битися з усіма гідними, але коли в цю справу залучені промоутери, це все ускладнює. Іноді просто неможливо зробити бій.

- Як би ви виправили це, що б ви зробили?
- Якщо Ломаченко відокремиться від Top Rank, наш бій буде зроблений на раз-два.

- Ви побилися б через 3 місяці?
- Та, легко. Якби Кроуфорд не підписав новий контракт з Top Rank, а підписав з PBC, то у нього були б всі опоненти, яких він викликав: Турман, Денні Гарсія, Спенс, Бронер і всі інші. Але через те, що все склалося по-іншому, все стало складніше.

Раніше Ломаченко заявив, що хоче завоювати всі 4 пояси в легкій вазі.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Comrade Me
Если перед написанием комментария прочитать статью, а не как всегда ниочемный заголовок, становится понятно, что парень здраво рассуждает и о Васе хорошо отзывается.
vizuals
Сложно конечно, особенно когда ты забираешься в хрен знает какую весовую категорию, где получаешь по щам, зная, что Вася туда не поднимется