Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 травня 2019, 16:59
4113
0

Десна – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Обидві команди будуть прагнути реабілітуватися за невдачі в минулому турі

| Оновлено 05 травня 2019, 16:59
4113
0
Десна – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Десна
В неділю, 5 травня, в Чернігові відбудеться матч 27 туру української Прем’єр-ліги між командами «Десна» і «Чорноморець». Обидві команди невдало зіграли в минулому турі, і будуть прагнути реабілітуватися в очах своїх уболівальників.
 
Чернігівська «Десна» наразі очолює другу «шістку», займаючи сьому сходинку. Але після виграшу «Ворскли» в Одесі, розрив між 7 і 8 місцем скоротився до двох очок. Звичайно, попереду ще шість турів, і щоб виграти Кубок престижу УПЛ, «Десні» необхідно перемагати своїх наступних суперників. В минулому турі команда Олександря Рябоконя досить несподівано поступилася київському «Арсеналу» (0:2). Аутсайдер першості впевнено здолав «сіверян», та перервав їхню трьохматчеву безпрограшну серію. Чи зробить висновки з поразки тренерський штаб «Десни» - дізнаємось найближчої неділі. Через дискваліфікацію гру з одеситами пропустить опорний хавбек Владислав Огиря, тому в складі «Десни» варто очікувати перестановок.
 
Одеський «Чорноморець» у весняній частині чемпіонату востаннє перемагав ще 23 лютого в 19 турі. Тоді «моряки» на виїзді здолали футбольний клуб «Львів». Після того поєдинку одесити провели сім зустрічей, з яких чотири програли, а три завершились внічию. В 26 турі команда Ангела Червенкова поступилась на своєму полі полтавській «Ворсклі» (1:2). Дебют матчу склався вкрай вдало для одеситів. Вже на другій хвилині ісландській легіонер «Чорноморця» Арні Вільхамссон «більярдним ударом» забив свій перший гол в УПЛ. На початку другого тайму «моряки» мали можливість подвоїти рахунок, проте Володимир Коваль з позначки не зміг пробити кіпера гостей Олександра Ткаченка. Надалі ініціативу перехопили гості, і завдяки голам Дениса Васіна - з одинадцятиметрового, та Артема Габелка - в доданий час, вирвали перемогу. Така прикра поразка наближає одеситів до Першої ліги, хоча відставання від 11-ї сходинки ще не катастрофічне, і складає лише три очки.
 
В першій частині чемпіонату «Десна» і «Чорноморець» двічі зустрічались між собою. В Одесі сильнішими виявились «моряки» (1:0), забитий м’яч в активі Євгена Смірнова. А гра в Чернігові завершилась перемогою господарів (2:0), голи на свій рахунок записали Денис Безбородько і Артем Фаворов. Фаворитом матчу на стадіоні імені Ю.Гагаріна є чернігівці, але одеситів, яким вже немає чого втрачати, теж не варто скидати з рахунків.
 
Орієнтовні склади:
 
«Десна»: Паст – Люлька, Імереков, Гітченко, Д.Фаворов, Богданов, А.Фаворов, Старенький, Картушов, Сергійчук, Філіппов.
 
«Чорноморець»: Літовченко – Норенков, Грачов, Рижук, Трубочкін, Бабенко, Морозенко, Мусолітін, Танчик, Аржанов, Вільхамссон.

5 травня, неділя

«Десна» – «Чорноморець»
Чернігів. Стадіон ім. Ю.Гагаріна. 17:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ДЕСНА – ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Іван Бондар (Київ)
Прогноз Sport.ua — 2:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олег ФЕДОРЧУК: «Довбик мене трошки розчарував»
Футбол | 27 червня 2024, 15:54 0
Олег ФЕДОРЧУК: «Довбик мене трошки розчарував»

Відомий український тренер незадоволений грою нападника збірної України на Євро-2024

Джерело: у зірки збірної України був майже відкритий конфлікт з Ребровим
Футбол | 27 червня 2024, 10:24 45
Джерело: у зірки збірної України був майже відкритий конфлікт з Ребровим

Ігор Бурбас не хотів поширювати інформацію до вильоту з Євро-2024

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.