Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
2228
0

Баварія – Ганновер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Лідер Бундесліги прийматиме останню команду турніру

Баварія – Ганновер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
ФК Баварія

У суботу в рамках 32-го туру німецької Бундесліги на полі «Альянц-Арени» зустрінуться мюнхенська «Баварія» та «Ганновер». Суперники переслідують в чемпіонаті, що завершується, кардинально протилежні завдання. Команда Ніко Ковача веде боротьбу за чемпіонство, а ганноверці замикають турнірну таблицю, маючи примарні шанси на збереження прописки в еліті німецького футболу.

Давненько в німецькому чемпіонаті не спостерігалося такої напруженої боротьби за Срібну салатницю. За три тури до кінця турніру «Баварія» всього на два очки випереджає дортмундську «Боруссію». Більше того, перед матчем проти «Ганновера» мюнхенці цілком могли втратити лідерство. Але «джмелі» не скористалися осічкою «червоних» в протистоянні з «Нюрнбергом», і самі на своєму полі примудрилися поступитися «Шальке». Звичайно, запорукою такої інтригуючої кінцівки першості став минулорічний спад мюнхенського клубу. Але та пробуксовка «Баварії» залишилася в минулому, а мюнхенський клуб рветься до чергового титулу.

У ситуації, що склалася, для «рекордмайстера» вельми до речі підвернувся аутсайдер. «Ганновер» вже після майбутнього поєдинку може позбутися навіть теоретичних шансів на порятунок від вильоту. Скажімо відверто, шансів заробити хоча б одне очко на «Альянц-Арені» у підопічних Томаса Долля, який по ходу сезону очолив «потопаючий корабель», практично немає. І справа навіть не в поточних позиціях суперників, адже у футболі завжди є місце для сенсації.

Наведемо трохи статистики. В останніх тринадцяти очних зустрічах «Баварія» незмінно перемагала «Ганновер», причому часто з розгромним рахунком. До слова, в першому колі «червоні» залишили чотири пробоїни в ганноверській обороні: голи забивали Кімміх, Алаба, Гнабрі та Левандовскі. Крім того, мюнхенських клуб здобув перемоги в дев'яти останніх домашніх матчах, а «Ганновер» 27 (!) крайніх гостьових зустрічей провів без перемог. Зрештою, нікчемні котирування букмекерів на перемогу господарів «Альянц-Арени» свідчать про розстановку сил в суботньому протистоянні.

«Баварії», як і раніше, не зможе допомогти голкіпер Мануель Нойер, який отримав травму литкового м'яза в середині квітня. Продовжують відновлюватися Арьєн Роббен і Франк Рібері, навряд чи зіграє в суботу Хамес Родрігес. Але і без названих виконавців команда Ніко Ковача зобов'язана впевнено розібратися з «Ганновером», особливо після непереконливої гри в матчі проти «Нюрнберга».

Орієнтовні склади:

«Баварія»: Ульрайх – Алаба, Хуммельс, Зюле, Кімміх – Алькантара, Мартінес – Коман, Мюллер, Гнабрі
– Левандовскі.

«Ганновер»: Ессер – Остжолек, Феліпе, Антон, Сорг – Швеглер, Уолас – Майна, Харагучі, Бебу – Вайдандт.

4 травня, субота
 
«Баварія»  «Ганновер»
Мюнхен. Стадіон «Альянц-Арена». 16:30
ТБ-трансляція на відеосервісі Megogo
Арбітр: Крістіан Дінгерт
Прогноз Sport.ua — 4:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ


 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.