Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 07 серпня 2019, 13:19
1841
1

Нурмагомедов зустрінеться з Порье на турнірі UFC 242

Поєдинок за пояс UFC у легкій вазі відбудеться 7 вересня в Абу-Дабі

| Оновлено 07 серпня 2019, 13:19
1841
1
Нурмагомедов зустрінеться з Порье на турнірі UFC 242
Twitter. Хабіб Нурмагомедов
Керівництво UFC анонсував черговий захід, що пройде 7 вересня в Абу-Дабі. Головною подією UFC 242 стане об'єднавчий поєдинок в легкій вазі між Хабібом Нурмагомедовим і Дастіном Порье.
 
Спортивний оглядач ESPN Бретт Окамото повідомив в Твіттері: «Офіційно оголошено, що турнір UFC 242 відбудеться 7 вересня в Абу-Дабі. Офіційних хедлайнерів поки немає, але очікується, що повернення Хабіба Нурмагомедова буде головною подією. Також організація оголосила про угоду, згідно з якою протягом п'яти років буде проводити заходи в Абу-Дабі».
 
У квітні 2018 року 30-річний Хабіб Нурмагомедов завоював вакантний чемпіонський пояс UFC у легкій вазі в 5-раундовому протистоянні з Елом Яквінтою, а через півроку провів перший успішний захист титулу, завершивши бій проти Конора МакГрегора сабмішном в 4-му раунді. Потім російський легковаговик отримав 9-місячну дискваліфікацію за участь у масовій бійці з ірландської командою. Володарем тимчасового чемпіонського пояса став 30-річний Дастін Порье, який переміг на UFC 236 в Атланті одноголосним рішенням Макса Холлоуея.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DKTheBest2
Яквинта вообще вышел на бой в роли запасного и по-уровню не соответствовал такому бою, а Макгрегор, два года валявший дурака, вообще вышел только срубить бабла.
Порье это первый серйозный соперник у Кебаба и очень сомневаюсь, что чурка выйдет победителем в этом бою.