Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 29 квітня 2019, 20:14
12005
8

Чому бій Ломаченко – Берінчик нікому, крім українців, нецікавий

Лев Кравців радить не чекати такий бій або підготувати серйозну суму за квиток на бій в Україні

| Оновлено 29 квітня 2019, 20:14
12005
8
Чому бій Ломаченко – Берінчик нікому, крім українців, нецікавий
Instagram Дениса Берінчика

Прийшов час говорити серйозно. Ломаченко - Берінчик вже не просто старе відео з YouTube, а цілком можливий чемпіонський поєдинок. Денис наближається до звання претендента, і незабаром може стати обов'язковим суперником для Василя. Тільки ось цей бій нікому, крім нас, не потрібен.

Що трапилося?

Денис Берінчик натужно розібрався із Ніхіто Аракавою, взяв до рук мікрофон і сказав, що наближається до звання офіційного претендента на титул. А потім заявив, що вони йдуть за Василем Ломаченком.

Це гучна заява, якщо враховувати, що раніше Денис то зовсім заперечував можливість такого бою, то говорив, що чисто теоретично це професійний бокс і може бути все.

Як він підбирається до титулу, якщо проводить бої з мішками? Ну, не зовсім з мішками. Кожен наступний суперник Дениса - кращий за попереднього, а Ніхіто Аракава і зовсім входив до десятки найкращих боксерів за версією WBO. Той же Берінчик з поясом WBO Oriental не входив в топ-10 до перемоги над японцем.

«Підбирається» - слово занадто гучне для такої діяльності. Особливо, якщо враховувати, що К2 не планує виводити Берінчика на міжнародні ринки, а Олександр Красюк прямо натякає, що спочатку боксеру потрібно зібрати хоча б повний Палац Спорту.

Але щоб стати обов'язковим претендентом, не потрібно битися лише з топами. Той же Віктор Постол став претендентом на пояс WBC у своїй категорії, не перемагаючи лише головних топів і не перебуваючи постійно на слуху. Чому б Денису не зробити те ж саме?

Виходить, стати претендентом так просто?

Претендентом стати непросто. Багато що залежить від роботи боксера і роботи промоутера в зв'язці. Одному потрібно перемагати, іншому домовлятися про найвигідніші в плані рівня суперника поєдинки.

Але якщо претендентом стати непросто, то добути бій з Ломою ще складніше. Вася дуже вибірково підходить до опозиції прямо зараз. Дай йому волю і можливості, він би не став битися з хлопцями на зразок Кролли. Нічого, крім яскравого відео, з цього не отримаєш. Повний підготовчий табір пройди, час витрать, а в результаті отримай опонента, не готового відповідати ударом на удар.

Ломаченко хоче спадщини, а ніхто з хлопців, на кшталт Кролли або того ж Берінчика, цю спадщина не гарантує. Денис наразі місцева зірка, яка дійсно, не збирає головний зал країни. Що може підштовхнути Лому до поєдинку з таким суперником, який ще й є його старим товаришем? Тільки статус офіційного претендента, впертість організації в плані проведення захисту поясу і впертість промоутера претендента.

Хірн зміг же підловити момент і організувати своєму підопічному свідомо програшний бій. Чому цього не зможе Красюк?

І що, ми побачимо бій?

Навряд чи, навіть за умови статусу обов'язкового претендента Дениса. Перше, що може перешкодити - час. Стати таким - справа не трьох хвилин. Це може затягнутися надовго. І навіть ставши претендентом, поєдинок можна чекати довго і не дочекатися.

Але головна перешкода - відсутність бажання у публіки США побачити такий бій. Звичайно, Вася там суперзірка і прийдуть саме на нього, але повний зал на поєдинку двох українців може бути і не зібраний. А це - проблема і причина для того, щоб мотивація організовувати такий захід пропала.

З іншого боку, є Україна, де на таке прийде подивитися повний зал і ще кілька мільйонів чоловік збереться біля телевізорів, але це не означає більший заробіток. У нас не зможуть платити стільки ж, скільки платять за квиток в США, а про платні трансляції навіть говорити не будемо.

Шансів побачити двох українців в рингу немає?

Є, якщо Денис винесе, наприклад, Теофімо Лопеса. З гарним виходом в ринг і прямо в Америці. Або ж когось іншого з рейтингу топ-5 і, при цьому, зробить це яскраво і красиво.

При всьому цьому, бонусом потрібно мати статус обов'язкового претендента. Грубо кажучи, потрібно швидко і яскраво заявити про себе на заході, отримати статус і зацікавити публіку в такому поєдинку. Тоді можна буде про це говорити.

Але є величезний сумнів, що Денис і Вася настільки зацікавлені в одночасному виході у ринг, щоб долати такі труднощі. Простіше піти іншим шляхом: домогтися поєдинку за титул і, якщо дозволить рівень, правити собі на втіху.

Судячи з результатів усіх попередніх поєдинків, Денису не варто сунутися в ринг до Ломаченка, а Василю точно ніколи боксувати з друзями.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 3
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 6
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vladislav Pohily
Я думаю он и украинцам не особо интересен. По крайней мере мне. Слишком большая разница в классе.
cooperpavel
Украинцам этот бой тоже не интересен и не нужен.
sergeua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Robert Monroe
Этот бой и украинцам неинтересен. Беринчик пока вообще ни на одного хотя бы более-менее серьезного соперника не выходил.
invent
Может быть каким то украинцам такой бой будет интересен, а мне, гражданину Украины, совсем не интересно как друзья будут бить друг другу физиономии.
kcepkc
обязательным он может стать легко-надо россиянина Андреева побить-но станет ли после того Беринчик интереснее не знаю
Oleg Savchuk
Кому він треба той берінчік, нездара програє любому топу