Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 28 квітня 2019, 22:28
3103
1

Манчестер Юнайтед і Челсі поділили очки

Нічия більше влаштувала «Челсі», клуб близький до потрапляння в топ-4 за підсумками сезону

| Оновлено 28 квітня 2019, 22:28
3103
1
Манчестер Юнайтед і Челсі поділили очки
У центральному матчі 36-го туру Англійської Прем'єр-ліги «Манчестер Юнайтед» на своєму полі не зумів переграти «Челсі», завершивши матч внічию 1:1. Першими забили господарі поля. Гол у ворота свого колишнього клубу на свій рахунок записав іспанець Мата, який відзначав сьогодні свій 31-й день народження. В кінці першого тайму після дальнього удару Рюдигера вкрай невдало зіграв голкіпер «Манчестер Юнайтед» Де Хеа, який відбив м'яч перед собою, після чого на добиванні зіграв Алонсо - 1: 1.
 
У другому таймі суперники практично не створили гольових моментів, а підсумкова нічия більше влаштувала «Челсі». Тепер команда Саррі за два тури до закінчення чемпіонату близька до потрапляння в топ-4 команд, які зіграють в майбутньому сезоні в Лізі чемпіонів.
 
«Манчестер Юнайтед» - «Челсі» - 1: 1
 
 Мата (11) - Алонсо (43)
 
  Еррера (42), Янг (89) - Вілліан (51), Ковачич (52)
 
«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа - Янг, Лінделеф, Бейі, (Рохо, 70) Шоу - Еррера, Матіч, Погба - Мата (Мактомінай, 81),, Решфорд (Санчес, 65), Лукаку
 
«Челсі»: Кепа - Аспілікуета, Рюдігер (Крістенссен, 65), Луїс, Алонсо - Канте, Жоржина, Ковачич (Лофтус-Чик, 74) - Вілліан (Педро, 83), Азар, Ігуаїн
 
Арбітр: Мартін Аткінсон
 
Стадіон: «Олд Траффорд»
 
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pol Chopa
Хе-хе в (цей святковый день)могу констатировать,что аглицкий футбольный бог справедлив по отношению к Тотему ,он посмотрел не смотря ни на что,вы же стараетесь-я подсоблю ,а если серйозно за это мы не токо смотрим но и любим АПЛ,так держать родоначальники футбола.
Извините кажется сегодня я *переел*.