Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3016
0

Манчестер Юнайтед – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Важливе протистояння в боротьбі за лігочемпіонівське місце

Манчестер Юнайтед – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/manutd

У неділю в рамках 36-го туру Англійської Прем'єр-ліги «Манчестер Юнайтед» на «Олд Траффорд» прийматиме «Челсі». Обидві команди переслідують конкретну мету в чемпіонаті, що підходить до своєї розв'язки, і є прямими конкурентами в боротьбі за її досягнення. Мова, звичайно, про попадання в топ-4, що гарантує участь в наступній Лізі чемпіонів. «Челсі» перед поєдинком на «Олд Траффорд» випереджає манкуніанців на три очки, тому господарям поля вкрай необхідно грати на переможний результат.

Блискуча безпрограшна серія, яку видали футболісти «Манчестер Юнайтед» після приходу в команду Уле-Гуннара Сульшера, змінилася непереконливими результатами манкуніанців. І якщо поразка в матчі з «Вулверхемптоном» могла сприйнятися як прикра осічка, то погром від «Евертона» став досить болючим ударом по амбіціях «червоних дияволів». Очікувані виліт з Ліги чемпіонів після протистояння з «Барселоною» і поразка в дербі Манчестера, так би мовити, додаються. Цікаво, що всі ці сумні для шанувальників «Юнайтед» події відбулися після того, як Сульшер підписав повноцінний контракт з клубом.

Але манкуніанці тільки знаходяться на шляху до колишніх переможних традицій, тому перші підсумки роботи норвезького фахівця в Манчестері давайте будемо підводити вже в наступному сезоні. Втім, чутки про конфлікт частини гравців з керманичем, не можуть не насторожувати. Диму без вогню, як відомо, не буває. Але віддамо належне Сульшеру, який намагається підтримати своїх підопічних, і зокрема голкіпера Давида де Хеа. «Я вірю в Давида. Він - наш найкращий футболіст за останні шість або сім сезонів. З ним все буде в порядку», - зазначив норвезький коуч.

«Челсі» також проводить непереконливий сезон, але, на відміну від своїх найближчих суперників, має шанси завоювати євротрофей. Вже на наступному тижні «синіх» чекає перша півфінальна дуель Ліги Європи проти «Валенсії». Але завоювання місця в Лізі чемпіонів бачиться пріоритетом для «Челсі», тому в чемпіонаті їм необхідно викладатися по максимуму. Тим більше, що поставлена ​​мета вже близька, і «Ман Юнайтед» є головною перешкодою на шляху її досягнення. В останніх двох турах «пенсіонери» зіграють з «Уотфордом» (вдома) і «Лестером» (в гостях). Щоправда, сьогодні «Челсі» цілком може втратити очки з цими суперниками.

Статистика свідчить не на користь лондонського клубу, який останній раз перемагав на «Олд Траффорд» п'ять років тому. Перемогу «синім» тоді приніс результативний удар Хуана Мати, який нині представляє «Манчестер Юнайтед». Хоча в неділю лондонців влаштує і нічийний результат. «Це дуже важлива зустріч. Ми, звичайно, постараємося перемогти, але головне - не програти. Це дуже складний матч для обох команд. Нам належить зіграти з суперником, який буде сильно мотивований після манчестерського дербі», - зазначив керманич «синіх» Мауріціо Саррі.

У першому колі команди порадували шанувальників футболу результативною грою, зігравши внічию з рахунком 2:2. Рахунок відкрив захисник «Челсі» Рюдігер, але потім дубль Марсьяля змусив господарів поля відіграватися. Вирвати нічийний результат підопічні Саррі зуміли тільки на шостій компенсованій арбітром хвилині завдяки результативному удару у виконанні Барклі. У поточному сезоні суперники зустрілися і в 1/8 фіналу Кубка Англії. На «Стемфорд Брідж» перемогу з рахунком 2:0 здобув «Манчестер Юнайтед» (голи забили Еррера і Погба).

У «Ман Юнайтед» всі ключові футболісти в строю. А ось «синім» не зможе допомогти Каллум Хадсон-Одоі, який переніс операцію на ахілловому сухожиллі. Під питанням участь в матчі і основного опорника «Челсі» Н'Голо Канте.

28 квітня, неділя
 
«Манчестер Юнайтед» «Челсі»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». 18:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД – ЧЕЛСІ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Мартін Аткінсон
Прогноз Sport.ua – 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ


 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.