Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 24 липня 2019, 14:56
8578
1

Владислав Сіренко – Леандро Робутті. Прогноз і анонс на бій

27 квітня український боксер проведе 10-раундовий бій у німецькому Карлсруе

| Оновлено 24 липня 2019, 14:56
8578
1
Владислав Сіренко – Леандро Робутті. Прогноз і анонс на бій
XSport. Владислав Сіренко
27 квітня український суперважковаговик Владислав Сіренко (10–0, 9 КО) проведе бій проти 33-річного аргентинця Леандро Даніеля Робутті (6–3, 4 КО). У 10-раундовому поєдинку буде розіграно пояс German International. Зустріч пройде в Palazzo Halle в німецькому місті Карлсруе.
 
У цьому ж вечорі боксу свій черговий бій проведе другий українець, Олександр Захожий (10–0, 8 КО). Його опонент – 37-річний аргентинець Маріано Рубен Діас (13–13–1, 6 КО).
 
23-річний український боксер Владислав Сіренко в любителях був срібним призером молодіжного чемпіонату Європи (2013), переможець Кубка України серед молоді (2013), бронзовим призер чемпіонату України (2014 року). На профі-рингу має вже 10 вікторій. Одного разу він брав участь в титульному поєдинку – в червні 2018 роки виграв трофей WBF International, перемігши технічним нокаутом в першому раунді представника ДР Конго Дідьє Найфе (6–4, 5 КО) в Кейптауні.
 
Відзначимо, що в ПАР українець провів аж 7 поєдинків з 10, а решту три відбулися в американському Х'юстоні, австрійському Відні та столиці України, Києві. На батьківщині Владислав взяв участь в андеркарді бою українського чемпіона світу Артема Далакяна. Тоді Владислав нокаутував у третьому раунді 38-річного бразильця Марсело Насіменто (18–19, 16 КО).

 
Сіренко перед боєм проти Робутті розповів: «Намагаємося розширювати географію поєдинків. Ми хотіли суперника звідкись із Латинської Америки. Бразилець у мене вже був, тому зараз був обраний аргентинець. У майбутньому хотілося б провести бій з кимось із Європи або США. Робутті знайшов мій менеджер Максим Міхальов, ми його подивилися, я скинув інформацію про нього Баширу, він теж дивився, ділився своїми думками. Він – міцний хлопець, хоч і виглядає не дуже по-спортивному. Я думаю, у нас з ним буде видовищний бій.
 
Він лівша, що створює певні складнощі. Є в його боксі грамотні моменти. Для мене це хороший досвід. Він буде у мене всього другим лівшею за всю кар'єру. Мені хотілося б різні напрямки спробувати, я вже багато боксував з африканцями, зараз ось з тих країв суперник, з американцем я боксував. В майбутньому ми будемо піднімати рівень опонентів, адже потрібно розвиватися. У нинішній час дуже складно знаходити суперників».
 
33-річний аргентинський лівша Леандро Робутті дебютував в 2014 році і провів 9 боїв на профі-рингу, зазнавши три поразки. Це буде його перший бій за межами рідної Аргентини. У Леандро немає досвіду тривалих боїв. В основному він проводив 4-раундові поєдинки, і лише одного разу було заплановано 6 раундів. Багато в чому, це темна конячка, оскільки його суперниками були місцеві хлопці з невеликою кількістю боїв, через що складно реально оцінити рівень боксу Робутті.
 

Прогноз на бій
 
Непереможний досі Сіренко повинен продовжити сходження до боксерської вершині. Аргентинець не виглядає тим опонентом, здатним перешкодити Владиславу піднятися на чергову сходинку професійної кар'єри. 10-раундовий бій може завершитися на користь українського молодого проспекту вже в стартових раундах. Його завдання – набиратися досвіду і йти поступово до мети. Єдину складність створює те, що суперник – незручний лівша.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Владислава Сіренко.
 
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Найбажаніші суперники для Раяна Гарсії та Девіна Хейні
Бокс | 26 квітня 2024, 16:28 1
Найбажаніші суперники для Раяна Гарсії та Девіна Хейні

Хто може стати наступним для американців?

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрій Ванчак
Да, мешка Сиренку привезли еще того, никакуха просто, у кого он 6 боев выиграл хз. Нокаут в первом раунде от Влада, вот только надо ли такие бои???