Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
3253
0

СТЕПАНОВСЬКИЙ: «Сподіваюся, чемпіонство допоможе зберегти Хімік»

Головний тренер южненський команди поділився емоціями про завоювання титулу

СТЕПАНОВСЬКИЙ: «Сподіваюся, чемпіонство допоможе зберегти Хімік»
ФБУ. Віталій Степановський
Наставник «Хіміка» Віталій Степановський прокоментував перемогу команди над «Київ-Баскетом» у фінальній серії Суперліги. Також тренер висловився про майбутнє клубу.
 
«Хочу привітати всіх, хто вболівав за команду в цьому дуже складному сезоні. Напевно, це був найскладніший сезон за всю історію «Хіміка». Багато хто знає, з чим пов'язані ці труднощі. Я дуже вдячний хлопцям. Вони слухали те, що я їм говорив. Були складні місяці грудень і січень. Це був пік, коли могло все бути по-іншому. Я радий, що гравці почули мене. Ми стали чемпіонами.
 
«Київ-Баскет» - відмінна команда. У них дуже великий склад. У нас були з цим проблеми. У серії з «Дніпром» нам теж протистояли великі Фесенко і Натяжко. Петров, Сандул, Челован - великі хлопці, плюс габаритні захисники. Сьогодні практично все вдалося реалізувати. Ми відіграли дисципліновано, особливо в другій половині. Дуже швидко ліквідували відставання в третій чверті. Це стало одним з ключових елементів успіху команди. Якби мене видалили в третій чверті, то це був би трохи шок, а так команда заспокоїлася, пережила.
 
Була дуже серйозна розмова. Хлопці були готові до того, що мене не буде, хоча я повністю керував усім, що відбувалося на майданчику в другій половині. Дуже вдячний своєму помічникові Олегу Гончарову. Він повністю впорався із завданням. Команда його почула. Це наша спільна перемога. Ми в черговий раз довели, що є єдиним цілим. Я максималіст. Чи могло бути краще? Могло.
 
Ми навіть не потрапили до Фіналу чотирьох Кубка, нам не вистачило одного очка для проходу «Політехніка». Вже нічого не зміниш. Ми написали історію і продовжуємо бути на вершині українського баскетболу. Я сподіваюся, що своєю грою і результатом ми показали, що не можна втрачати такий клуб, як «Хімік». Я сподіваюся, що чемпіонство допоможе. Може бути, хтось додатково зацікавиться нашим клубом», - сказав Степановський.
 
Відзначимо, що «Хімік» з рахунком 3:0 переміг в серії і завоював свою третю чемпіонство.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС
Хокей | 24 квітня 2024, 20:03 3
9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС

У такій грі перевірити свій рівень точно не вдалося

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 4
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.