Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 25 квітня 2019, 17:38
4223
4

Головкін розлучився зі своїм тренером Абелем Санчесом

Сторони вирішили припинити співпрацю через фінансові суперечки

| Оновлено 25 квітня 2019, 17:38
4223
4
Головкін розлучився зі своїм тренером Абелем Санчесом
Instagram. Геннадій Головкін
Екс-чемпіон світу Геннадій Головкін з Казахстану (38–1–1, 34 КО) прийняв рішення розлучитися зі своїм тренером Абелем Санчесом. Вони співпрацювали протягом останніх 10 років. Причиною стали фінансові розбіжності.
 
Нещодавно Головкін підписав контракт на 6 поєдинків зі стрімінговим сервісом DAZN на 100 мільйонів доларів і вирішив переглянути умови договору з тренером. Раніше Санчес отримував 10% від гонорару боксера, а тепер казахстанець хотів платити 2%, але мексиканець наполягав на 4%, і сторони не домовилися.
 
Геннадій Головкін написав в Інстаграмі: «Я хотів би оголосити про важливе рішення, яке прийняв для себе і своєї кар'єри. Мені необхідно продовжувати вдосконалюватися, спираючись на те, чого я вже досяг. Тому я вирішив не тренуватися з Абелем Санчесом. Це було нелегке рішення, яке ніяк не пов'язане з його професійними якостями. Він хороший тренер, відданий, тренер з Залу слави. Я оголошу свого нового тренера найближчим часом, але сьогодні я хотів би подякувати Абеля за те, що він дав мені в боксі».
 
Абель Санчес пояснив: «З сьогоднішнього дня я більше не буду працювати з Геннадієм Головкіним. Після 10-річної співпраці, встановлення рекордів, побудови кар'єри боксера Залу слави і отримання можливості підписання контракту з DAZN на 100 мільйонів доларів, GGG запропонував і наполіг на образливій системі оплати праці тренерів. Мої гідність і честь не дозволяють мені бути обдуреним подібним чином. На мій превеликий жаль, жадібність, невдячність, відсутність етики, честі і гідності привели до закінчення цих відносин».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я хотел бы объявить о важном решении, которое принял для себя и своей карьеры. Мне необходимо продолжать совершенствоваться, опираясь на то, чего я уже достиг. Поэтому я решил не тренироваться с Абелем Санчесом. Это было нелёгкое решение, которое никак не связано с его профессиональными качествами. Он хороший тренер, преданный, тренер из Зала Славы. Я объявлю своего нового тренера в ближайшее время, но сегодня я хотел бы поблагодарить Абеля за то, что он дал мне в боксе. ⠀ I would like to announce that I have made a major decision for myself and for my career. I want to build on what I have already achieved and continue to better myself. Therefore, I will not be training with Abel Sanchez. This was not an easy decision for me and it is not a reflection on Abel's professional abilities. He is a great trainer, a loyal trainer, and a Hall of Fame trainer. I will be announcing my new trainer at a later date. But today, I want to thank Abel for the lessons he taught me in boxing.

Публикация от Gennady Golovkin | GGG (@gggboxing)

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів
Футбол | 18 квітня 2024, 06:30 12
З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів

У півфіналах ЛЧ зустрінуться: Боруссія Д – ПСЖ, Баварія – Реал

Куртуа одним словом охарактеризував Луніна після перемоги Реала над МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 01:50 0
Куртуа одним словом охарактеризував Луніна після перемоги Реала над МанСіті

Тібо опублікував короткий твіт після матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tanok1975
Ну и розумно! Только надо было раньше, перед вторым боем с Альваресом. Санчес как и Роач не учат ни чему новому. Они только развивают то что заложено изначально. Они не способны удивлять или хотябы менять боксера перед конкретными соперниками. Гассиев пример такой же. Мэнни - так и не научился защищаться.
justhateme
По заголовку звучит, как будто они встречались