Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 квітня 2019, 14:42
2530
1

Рустам ХУДЖАМОВ: «Виникають сумніви в об'єктивності рішення судді»

Воротар «Маріуполя» незадоволений роботою арбітра в матчі проти «Олександрії»

| Оновлено 25 квітня 2019, 14:42
2530
1
Рустам ХУДЖАМОВ: «Виникають сумніви в об'єктивності рішення судді»
ФК Маріуполь. Рустам Худжамов
Капітан «Маріуполя» Рустам Худжамов прокоментував поразку від «Олександрії» (1:2) в матчі 25-го туру української Прем'єр-ліги.
 
– Матч був досить важливим з точки зору турнірної боротьби. Наскільки болюча ця поразка для вашої команди?
– Коли знаходишся на футбольному полі, намагаєшся грати в футбол, комбінувати, через пас виходити - такі ігри програвати дійсно прикро. Але коли суддя каже, що була чиста рука, в той час як м'яч потрапляє в обличчя футболісту. Ось це боляче! А стає ще болючіше, бо виникають думки - для чого ось це все? Ти готуєшся, граєш, викладаєшся, приїжджаєш на матч, а тебе просто торохнуть. Скажуть, що там була рука, ось і все.
 
– Ви бачили цей епізод на власні очі, так як камери однозначної відповіді не дають. Важко зрозуміти що сталося?
– Я вважаю, що якщо рука була б піднята і м'яч потрапив у неї, то м'яч б пішов вище голови. А якщо у Джойскіма червоне око - тобто, явно було потрапляння м'яча. Я знаю, про що говорю, тому сам опинявся в такій ситуації не раз. Виникають сумніви в об'єктивності рішення судді. Великі сумніви.
 
Я не хочу применшувати достоїнств «Олександрії» не хочу нападати і говорити, що вони грали некрасиво. Я бажаю їм успіхів від щирого серця. Але я розумію, що результат не пахне і його можна домагатися по-різному. Але такий результат... Особисто мені було б соромно, - сказав Худжамов в интерв'ю «Футбол 1».
Джерело ФК Маріуполь
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Те, кто хочет посвятить свою жизнь футболу, должны сразу понять одну аксиому - это самый коррумпированный вид спорта, после художественной гимнастики и фигурного катания. Договорняки, судейский беспредел, взяточниство, мошенничество и весь криминальный набор - вот что такое футбол. Сама игра является фоном того, что происходит вокруг этого действа. Там, где крутятся миллиарды денег, априори не может быть честной игры. И те, кто попадает в этот круг должны принять выбор - или ты вместе со всеми - или надо уходить. Быть честным в этой банке с пауками еще никому не удавалось. Так что футбол надо воспринимать так-же, как канадо-американский хоккей, с его дракам стенка на стенку, выбитыми зубами и поломанными конечностями...