Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 квітня 2019, 12:06
8194
3

Йожеф САБО: «Мораес не мав права бити пенальті»

Спеціаліст поділився думкою щодо матчу 25-го туру УПЛ «Динамо» — «Шахтар»

| Оновлено 25 квітня 2019, 12:06
8194
3
Йожеф САБО: «Мораес не мав права бити пенальті»
Експерт ТК «Футбол» Йожеф Сабо поділився своєю думкою щодо матчу 25-го туру УПЛ «Динамо» — «Шахтар» (0:0).
 
«Найголовніше, що незважаючи на нульову нічию, гра вийшла. Були деякі моменти з боку суддів. Не скажу, що арбітр судив погано, але у Романова не вистачає досвіду. Коли атакує одна команда, м'яч відбирається і йде контратака, потім дрібний фол, свисток, і втрачається темп. Це було як в одну, так і в іншу сторону. Потрібно дати дограти момент, а потім давати картку.
 
На сьогоднішній день «Шахтар» сильніший за «Динамо». Якщо повністю відкритися, кияни програють. Хацкевич правильно вибирає тактику, і гра виходить. У «Шахтаря» йдуть атаки з лівого флангу. Правий фланг у них абсолютно не працює. Тому тренери «Динамо» вся увага акцентували на сильному фланзі «Шахтаря». Тому моментів було мало. У киян теж було мало ударів. Команди побоювалися один одного.
 
У другому таймі потрібно було ризикувати. «Динамо» перехопило ініціативу і атакувало, але агресії не було. Романов видав дуже багато карток. Було мало ударів? Повинна бути середня лінія. Півзахисники повинні в кожній грі зробити 5-6 ударів по воротах. Так, зараз їх перекривають, але футболісти хочуть довести м'яч ледь не до лінії воріт.
 
Де Пена? Поки нічого не можу сказати. Були передачі з лівого флангу, але там грав Болбат. Це слабке місце «Шахтаря». Що стосується Мораеса, то він невиразно зіграв. Він не мав права підходити бити пенальті. Він був в «Динамо» і на тренуваннях напевно пробивав одинадцятиметрові, про що знав Бойко. Мабуть, Мораес хотів забити свій черговий м'яч.
 
Шанси «Динамо» наздогнати «Шахтар»? Вони завжди є, але сім очок це забагато. Хто може обіграти гірників? Може бути, «Динамо». Я говорив і говорю — «Шахтар» буде чемпіоном», — зазначив Сабо.
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
UKRAINE FAN
Игра получилась Боюсь представить как выглядит игра когда не получилась!
Axmetov
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил