Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 квітня 2019, 19:28
4096
3

Ворскла – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Полтавчани спробують вибратися з глибокої психологічної ями

| Оновлено 23 квітня 2019, 19:28
4096
3
Ворскла – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Ворскла
У вівторок, 23 квітня, в матчі 25 туру української Прем’єр-ліги зустрінуться команди «Ворскла» і «Десна». Обидва клуби очолюють таблицю у другій «шістці», займаючи відповідно полтавці восьму, а чернігівці – сьому сходинку. Оскільки в нижній частині турнірної таблиці загострилась боротьба за виживання, навіть лідери не можуть почуватися в повній безпеці. А тому втрата очок не є бажаною для обох колективів, особливо це стосується господарів поля.
 
Полтавська «Ворскла» вкрай невдало розпочала весняну частину чемпіонату. В шести матчах, зіграних «зелено-білими» в цьому році, вони ще не жодного разу не святкували перемогу, крім того, програли першоліговому «Дніпро-1» (0:2), і вибули з Кубку України. В останньому матчі чемпіонату, зіграному з київським «Арсеналом», підопічні Віталія Косовського поступилися (0:1). Під час невеликої паузи в чемпіонаті, викликаної президентськими виборами, «ворскляни» зіграли з київським «Динамо» і зазнали нищівної поразки (0:5). 
 
Очевидно, що «Ворскла» знаходиться в глибокій психологічній ямі, викликаній негараздами в клубі. Завдання у Віталія Косовського надскладне, необхідно повернути віру в себе футболістам і нарешті давати результат. Адже такими темпами можна дістатись і Першої ліги.
 
На відміну від свого опонента, «Десна» вдало стартувала в другій частині чемпіонату. Команда Олександра Рябоконя здолала на виїзді донецький «Олімпік» (2:0), а вдома обіграла львівські «Карпати» (2:1). В Чернігові «сіверяни» заробили три очки завдяки влучності Єгора Картушова і Дениса Фаворова з пенальті. У грі з «ворсклянами» чернігівці мають психологічну перевагу, на них не давить результат. В кожній грі «Десна» доводить, що випадково опинилась в другій «шістці» і заслуговує на більше.
 
В першій частині чемпіонату «Ворскла» і «Десна» двічі зустрічались між собою. В Чернігові святкували перемогу більш досвідченіші «ворскляни» (2:0), тоді відзначились Кулач і Шарпар. А в другому колі суперники не виявили переможця (0:0).
 
Напередодні гри полтавська «Ворскла» має кадрові проблеми: через дискваліфікацію гру пропускають флангові беки Пердута і Сапай. Натомість, у Олександра Рябоконя всі футболісти в строю і готові до бою.  
 
Орієнтовні склади:
 
«Ворскла»: Ткаченко – Якубу, Чеснаков, Чижов, Даллку, Габелок, Петрович, Шехіч, Кане, Мисик, Карека.
 
«Десна»: Паст – Слінкін, Гітченко, Імереков, Д.Фаворов, Огіря, Богданов, Старенький, А.Фаворов, Картушов, Філіппов.

23 квітня, вівторок

«Ворскла»  «Десна»
Полтава. Стадіон «Ворскла» ім. О.Бутовського. 19:30
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол-2»
ВОРСКЛА — ДЕСНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Володимир Новохатній (Київ)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Владимиров
жаль что нет онлайн трансляции игры
Andy_P
Пробьет Ворскла очередное дно?