Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
2818
0

Реал – Атлетік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Мадридський клуб при Зідана просто дограє сезон, шанс для «Атлетика»?

Реал – Атлетік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
as.com
Провальний сезон «Реала» наближається до кінця. Мадридський клуб не зміг поборотися ні за чемпіонство, ні за Лігу чемпіонів. Звільнивши двох тренерів і призначивши Зінедіна Зідана, команда просто дограє сезон.
 
В останніх турах «Реал» не може віднайти свою гру. Зінедін Зідан часто експериментує зі складом і тактикою на гру. При таких умовах домогтися максимальних результатів не вдається. Команда чергує перемоги і поразки. Останні три тури команда завершила з показником - поразка-перемога-нічия.
 
«Реал» має хороший гандикап перед командами-переслідувачами, тому з трійки за підсумками сезону не випаде. Від другого місця колектив трохи відстає, але навіть якщо фінішує на третьому - трагедії не буде. Зідан прийшов в клуб дуже пізно і змінити щось в чемпіонаті вже не реально. Але в Мадриді більше готуються до міжсезоння, коли команда може бути істотно оновленою. Зідан хоче посилити і лінію атаки, і півзахист. З великою часткою ймовірності, клуб купить Едена Азара, також наставник команди дуже хоче роздобути Садіо Мане і Поля Погба. На трансфери французькому наставнику виділять серйозну суму, тому залишилося тільки дотерпіти до кінця сезону.
 
«Атлетік» поступово вривається у верхню частину турнірної таблиці. В останніх п'яти турах баски виграли чотири рази, і один матч програли. Команда з Більбао традиційно непоступлива до грандів. Останні три матчі між «Реалом» і «Атлетіком» закінчувалися нічиєю. Підопічні Ґаїзки Ґарітано зараз в хорошій формі, тому готові дати бій «Реалу» і в цей раз.
 
У мадридської команди є проблеми зі складом. Не зіграють Куртуа, Рамос і Вінісіус. Відзначимо, що в останньому турі бразилець травмував свого партнера Одріосолу. Але до складу повернувся Дані Карвахаль. У «Атлетика» матч пропустять Берчіче й Ібай Гомес, але всі інші ключові футболісти в строю.
 
Незважаючи на непоступливий характер «Атлетіка», «Реал» є фаворитом цього матчу. Команда грає вдома і повинна набирати очки. Але простим матч з Більбао точно не буде.
 
Орієнтовні склади:
 
«Реал»: Навас, Карвахаль, Варан, Начо, Марсело, Каземіро, Модріч, Себальос, Іско, Бензема, Асенсіо.
«Атлетік»: Еррерін, Де Маркос, Мартінес, Альварес, Юрі, Д. Гарсія, Сан Хосе, Сусаета, Муніан, Р. Гарсія, Вільямс.
 
21 квітня, неділя
 
«Реал» – «Атлетік»
Мадрид. «Сантьяго Бернабеу». 17:15
Трансляція на відеосервисі Megogo
Прогноз Sport.ua — 3:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.