Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 11 липня 2019, 14:19
9284
4

У світі тварин: улюблені вихованці відомих боксерів

Чим більше боксер - тим менше у нього собака

| Оновлено 11 липня 2019, 14:19
9284
4
У світі тварин: улюблені вихованці відомих боксерів
Лев Кравців подивився на світ боксу з іншого боку. Боксери, як виявилося, люблять різноманітних тварин. В топі, звичайно, собаки. При цьому, чим більше боєць - тим менше вихованець.
 
Василь Ломаченко та вівчарка
 
Українцю собаку подарували знайомі прикордонники. Уже дресовану і зі знанням певних команд. Сам Василь продовжив виховання і розповів про переломний момент в їх відносинах:
 
«Мені говорили, що у віці декількох місяців, настане момент, коли вона буде показувати характер. Так собаки визначають ватажка зграї. Коли вона перестала мене слухатися і стала проявляти агресію, довелося застосовувати силу. Я повалив її на землю і утримувати якийсь час. Собака намагалася кусатися і дряпатися, але потім дуже довго дивилася на мене і після того вже не вела себе так, як до цього. Схоже, я тепер головний в нашій зграї».

Мігель Анхель Котто та французький бульдог
 
Котто - володар одного з найбільш незвичайних стилів серед боксерів. Величезні тапочки та яскравий кольоровий одяг супроводжували боксера з заключного етапу кар'єри до нинішнього часу.
 
Як і французький бульдог. Дивіться, як круто хлопці виглядають разом:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz Lunes 😂😂#MondayVibes @raymondarrietaoficial

A post shared by Miguel A. Cotto (@realmiguelacotto) on

 
Девід Хей та чихуахуа
 
Перед поєдинком із Дереком Чісорою англійці влаштували не тільки словесний баттл, а й змагання по збиранню лайків в соціальних мережах. Девід показав наймилішу фотографію в його житті - із двома чухуахуа.
 
Схоже, Девід пішов правилом Чісори: «якщо у тебе немає чихуахуа - ти не пацан». Важко усвідомлювати, що більшість з нас підпадають під це правило.

Дерек Чісора та шпіц
 
Чісора узяв свою собаку навіть на бій з Віталієм Кличком. Його прізвисько Кілер і, за словами Дерека, він відмінний охоронець: «У Кілера відмінний слух. Коли він щось чує, то шумить, як десять фурій. У парку цей чортеня ганяє ротвейлерів та вівчарок. Чому всі думають, що у боксера-важкоговика повинен бути великий пес? Я люблю Кілера - це моя перша собака і він доглядає за мною».
 
Однією собакою англієць, звичайно ж, не обійшовся і часто прогулювався в компанії одразу трьох чотирилапих друзів.

Олександр Усик та шпіц

Про охоронні здібностях шпіца говорив й Олександр Усик. Після завоювання Кубка Мохаммеда Алі, українця запитали де він зберігає нагороду, на що той відповів, що Кубок під надійним захистом:
 
«Поки у будинку доробляється ремонт, кубок ніде не стоїть. Але він під надійним захистом. У мене його охороняє собака. Шпіц. Він дуже жорсткий, його звуть Сніг».
 
Дивлячись на це фото, відразу віриться, що з цією собакою краще не зв'язуватися.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Снег. #usyk17 #boxing #lomus #loma #usykteam #ukraina #dog #sobaka

A post shared by Usyk Aleksandr (@usykaa) on

 
Майк Тайсон та тигри
 
Після виходу з в'язниці, легендарному боксерові подарували чотирьох тигренят. Дуже дорогий і небезпечний подарунок. Звірі росли швидко, довелося наймати дресирувальників і працювати над їх вихованням.
 
Особливо Майка полюбила бенгальська тигриця Кенія. Вона постійно ходила за ним, любила, щоб той чухав їй живіт і навіть кликала, коли не могла знайти.
 
«Вона так прив'язалася до мене, що ходила по будинку і кликала, як дитина. Коли до мене приходила дівчина і Кенію доводилося закривати в клітці, вона кликала мене весь час. Дресирувальники, які працюють зі звірами десятки років, говорили, що ніколи не бачили, щоб тигри так прив'язувалися до людей».
 
Майже на всіх тих самих легендарних фото Майка з тигром - саме Кенія.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sedoy0610
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
bullyUA
У Виталия Кличко был бультерьер по кличке Макс.