Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 квітня 2019, 00:39
2264
1

Чорноморець і Олімпік поділили очки

Чорноморець опустився на останнє місце турнірної таблиці

| Оновлено 15 квітня 2019, 00:39
2264
1
Чорноморець і Олімпік поділили очки
Черноморец Одесса
Перемога «Арсеналу» над «Ворсклою» ускладнила і без того важке становище «Чорноморця». Одесити не перемагали з жовтня минулого року і перед початком матчу виявилися на останній сходинці турнірної таблиці. Не набагато краще настрій був і у футболістів донецької команди, які набрали в весняних матчах лише одне очко. Турнірне становище зобов'язувало команду Шевчука грати на перемогу, команді необхідно знайти психологічну впевненість та й чотири очки переваги над тим же «Чорноморцем» при таких результатах можна розгубити дуже швидко.
 
Незважаючи на те, що зустрічалися два аутсайдера УПЛ, матч вийшов дуже бойовим. Суперники не брали час на розвідку і з перших хвилин почали шукати щастя біля чужих воріт. Спочатку гостріше діяли гості, а Дегтярьов до 15-ї хвилини вже мав дві непогані можливості відкрити рахунок, але перший удар з меж штрафного був неточний, а потім форвард не зумів толком підняти м'яч над вийшовшим з воріт голкіпером.
 
Хвилини до тридцятої гості все ж трохи перегравали свого суперника, але «Чорноморець» свій гольовий момент все ж створив, однак удар у Чорнія з вигідної позиції сильним не вийшов, що дозволило Кринському перевести м'яч на кутовий. Коли вже наближалася кінцівка тайму, а темп гри дещо впав, гості в контратаці несподівано відкрили рахунок. Після прострілу в штрафну одеситів там почався справжній хаос, захисник господарів скинув м'яч на Дегтярьова, якому залишалося тільки пробити по порожніх воротах.
 
Перерва пішла на користь «Чорноморцю», з початку другої половини господарі почали штурмувати ворота суперника і створили декілька відмінних можливостей для взяття ворот. Кринський двічі рятував «Олімпік» після ударів Вільхельмссона головою і Чорнія зі штрафного. Гол у ворота «Олімпіка» назрівав, але прийшов він, коли тиск «Чорноморця» на оборону суперника став меншим. На 63-й хвилині гостям не вдалося толком відбитися після подачі одеситами кутового, м'яч був повернутий в штрафну, після чого Танчик з декількох метрів пробив в дальній кут.
 
Здавалося, що «Чорноморець» на куражі повинен дотиснути суперника, проте після того як рахунок став нічийним, гра заспокоілась. Суперникам важко було відмовити в старанні, але втома і, мабуть, майстерність не дозволяли їм більше грати так само агресивно.
 
Закономірна нічия практично нічого не дала суперникам, «Чорноморець» не зміг піти з останнього рядка, а «Олімпік» продовжив свою безвиграшну серію до дванадцяти матчів.
 
Українська Прем'єр-ліга. 24-й тур
 
«Чорноморець» - «Олімпік» - 1:1
 
  Танчик (63) - Дегтярьов (40)
 
  Вільхальмссон (4)
 
«Чорноморець»: Кожухар - Рижук, Грачов, Трубочкін, Норенков, -Бабенко, Мусолітін, Танчик, Чорний (Павлов, 76), Аржанов - Вільхельмссон
 
Запас: Литовченко Морозенко, Велівши, Остапенко, Семенів, Хамелюк
 
«Олімпік»: Кринський- Ксьонз, Гришко, Снурніцин, Вантух (Цимбалюк, 68) - Е. Пасіч, Кравчук, Гай, Політило (Кольцов, 57) - Дегтярьов, Матар (Валєєв, 80)
 
Арбітр: Арановський
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 19
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Діденко розповів, чому в Металісті сміялися з Рикуна
Футбол | 25 квітня 2024, 11:00 0
Діденко розповів, чому в Металісті сміялися з Рикуна

Анатолій вважає Олександра унікальним гравцем

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
M-arina23
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
ВНИМАНИЕ!!! Привет, мальчики. Я, изначально, извиняюсь за этот пост. У меня к вам будет огромная просьба. Посетите мой профиль на самом популярном сайте для секс знакомств:
>>>> sexxxpy.com
(скопируй ссылку и вставь в адресную строку браузера. Сайт актуален для всех стран и городов) и поставьте лайк. Мой ник: Marina23. Регистрация и плата за действие отсутствует. Весь процесс у вас займёт не более одной минуты. Большое спасибо! Я вас всех целую.
P.S. Во-первых, вы увидите меня голой и во-вторых, в качестве бонуса от меня видео звонок (зависит от вашего желания).
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️