Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 15 квітня 2019, 08:30
23522
1

Дерев'янченко засмутив. У такій формі не можна виходити на чемпіонів

Лев Кравців засмучений не боєм, а перспективами українця в майбутньому

| Оновлено 15 квітня 2019, 08:30
23522
1
Дерев'янченко засмутив. У такій формі не можна виходити на чемпіонів
InstantBoxing.com

А чи не занадто ми велику ношу поклали на плечі Сергія в бою із Кулкаем? Ну ось, серйозно. Ломаченко та Усик так підірвали світовий бокс, що у нас з'явилося відчуття, що кожен з наших проспектів просто зобов'язаний стати, якщо не суперзіркою, то як мінімум одним з найсильніших чемпіонів дивізіону. Як Гвоздик, наприклад.

Але ж так не буває. Ні, серйозно, навіть в США, де немає надлишку класних боксерів, немає нічого такого. Вистрілюють тільки найкрутіші, іншим загрожує максимум шанс поборотися за чемпіонство – не більше.

Невже все було так погано?

Не те, щоб Дерев'янченко був жахливим, але і за статистикою, і по суті він був зовсім не вогонь. Тобто, сам поєдинок класний, дивитися його приємно, поки не розумієш, що на місці Кулкая міг бути, наприклад, Альварес. Навряд чи Сергій потягнув би мексиканця цього ранку.

Дерев'янченко менше потрапляв силовими ударами, довго включався і примудрився мало не потрапити в нокдаун від одного з найбільш неударних суперників в кар'єрі. Зовсім не ясно що це було: недооцінка суперника, завищені очікування з приводу себе або просто класний поєдинок від Кулкая.

Джек реально стрибнув, якщо не вище голови, то дуже високо. Робота ніг, чіткий джеб, серійність і навіть фізична готовність. Це все перед поєдинком ми зараховували Дерев'янченко, кажучи, що Кулкай – непоганий, але в цих компонентах не потягне. І саме в цьому він і здивував. Можете вже починати сміятися над «експертами».

Так чому Сергій тоді переміг?

Дивний бій ще не означає поразку. Українець був трохи кращим в середині бою, трохи яскравішим в фінальних раундах і боксував на своїй території. Це все зіграло на руку, і ми отримали близьку перемогу українця.

Він дійсно переміг, але був занадто близьким до програшу. Навіть у програному поєдинку з Джейкобсом знаходилося багато позитивних моментів. Тут же більше жалю від перемоги, ніж тоді від поразки.

Напевно, якщо розглядати цей поєдинок не під призмою боротьби за право називатися претендентом, а просто як бій двох хороших боксерів, все відчується по-іншому. Тоді і рубка рівна, і обидва молодці, і хочу ще. Щоб дивитися поєдинок Дерев'янченко - Кулкай потрібно не бути українцем і, бажано, не знати, що стоїть на кону. Тоді все круто, а Серьога – красень.

З чемпіонами немає шансів?

Цього ранку точно не було б. Що Джейкобс, що Канело, розібралися б з Дерев'янченком добре, якщо не достроково. Добре, що в іншому кутку був Кулкай.

Як буде далі – загадка. Ми лише до кінця весни дізнаємося, хто буде володіти трьома поясами в середній вазі. Тільки тоді можна буде хоч про щось говорити. І Сауль, і Даніель – явні фаворити в поєдинку з Дерев'янченком. Вони були такими раніше і є такими тим більше зараз.

Але що буде через півроку – ми не знаємо. Чи піде чемпіон відразу захищати титул або захоче об'єднатися з Андраде, щоб стати абсолютом? Буде це реванш або перший поєдинок Дерев'янченка проти суперзірки? Чи захоче сам Сергій цього бою?

Так багато питань і так мало відповідей. Але прямо зараз вітаємо Дерев'янченка з черговою перемогою і шансом поборотися за титул. Не втрать його, Сергію.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vizuals
И Лев Кравців абсолютно прав - бой Деревянченко провел на довольно среднем уровне, не мог создать условия для нанесения своей коронки левым боковым, а когда подворачивалась возможность пробить ею, удар запаздывал. Но, некоторым оправданием Деревянченко может служить тот факт, что в 2017 году Кулкай дал отличный бой звездному и очень крутому технарю Деметриусу Андрейду, который к тому же на голову выше него. А это дорогого стоит. Так шо Серега дрался не абы с кем - Кулкай - еще тот орешек.