Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 14 квітня 2019, 16:05
1634
0

Йосип ПІВАРІЧ: «Моя реабілітація проходить швидкими темпами»

Хорватський захисник київського Динамо відновлюється в Загребі після травми коліна

| Оновлено 14 квітня 2019, 16:05
1634
0
Йосип ПІВАРІЧ: «Моя реабілітація проходить швидкими темпами»
24sata. Йосип Пиварич і Марко Пьяца
Хорватський захисник київського «Динамо» Йосип Пиварич розповів, як проходить процес його реабілітації після травми коліна. У лютому він переніс операцію і тепер відновлюється разом з іншим хорватом Марком Пьяцею в столиці Хорватії.
 
«Чому я вибрав Загреб для реабілітації? Просто тому що тут найкращі в світі експерти, і я в цьому переконався. Я був трохи стурбований перед моєю першою реабілітацією, але на цей раз я навіть не думав про інші варіанти. Я розмовляв з клубом, їх бажанням була операція в Барселоні, але я запропонував провести її в Загребі.
 
Психологія – це 50% від загальної реабілітації. Важко бути психологічно стійким, коли кожен день повторюєш все те ж саме. Це важко, потрібна підтримка сім'ї, хочеться бути з кимось вдома, нормально розмовляти, веселитися, сміятися... Так легше тренуватися, адже нас двоє, тут на реабілітації також Марко Пьяца, ми разом проходимо через ці неприємності.
 
Я вже був в Києві для контролю, на їх медичному огляді залишилися задоволеними моїми успіхами. Це навіть чудо, як все відбувається швидко. Я спілкуюся з тренером і лікарями, і ми обговорюємо все аж до найдрібніших деталей».
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.