Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
2130
0

Фортуна - Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

«Баварія» повернула собі лідерство в чемпіонаті Німеччини

Фортуна - Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
twitter.com/f95

«Баварія» знову демонструє свою міць в Німеччині. Незважаючи на нестабільний сезон і провальну першу половину чемпіонату, зараз мюнхенська команда знову вибилася в лідери і готова взяти черговий титул. Нехай відрив від «Боруссії» Дортмунд становить лише 1 пункт, в минулому турі «Баварія» зробила важливий психологічний крок, коли на своєму полі розгромила дортмундців з рахунком 5:0.

Подивимося, як команда Люсьєна Фавра оговтається від такого удару в матчі з «Майнцем», а ось новий лідер чемпіонату на виїзді зіграє з «Фортуною». Команда з Дюссельдорфа зараз займає 10-е місце і вже, по суті, дограє сезон, так як виліт або єврокубки їй не загрожують. При цьому в двох останніх поєдинках «Фортуна» обіграла «Боруссію» Менхенгладбах і «Герту», ​​а в грі першого кола на виїзді зіграла з «Баварією» 3:3.

twitter.com/fcbayernen

Колектив знаходиться в непоганій формі, але навряд чи зараз готовий протистояти «Баварії», яка рано як для себе вилетіла з Ліги чемпіонів і докладе всіх зусиль для чемпіонського титулу в Німеччині.

У «Баварії» під питанням на матч Арьєн Роббен, а також є проблеми з Робертом Левандовским і Кінгслі Команом. Гравці побилися між собою на тренуванні. Тренер Ніко Ковач заявив, що ніяких проблем вже немає і футболісти помирилися, однак цікаво подивитися, хто з них (або обидва) з'являться на поле в стартовому складі.

У мюнхенської команди до кінця чемпіонату відносно простий календар, але втрачати очки не можна, тому слід очікувати від мотивованої «Баварії» впевнену перемогу над «Фортуною».

 14 квітня, неділя

«Фортуна» – «Баварія»
 Дюсельдорф. Початок о 16:30
ТВ-трансляція на Megogo
 
Прогноз Sport.ua — 1:3
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.