Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
|
2703
0

Дмитро СЕЛЮК: «Привозив Відіча в Шахтар»

Легендарний сербський захисник міг перейти в «Шахтар»

Дмитро СЕЛЮК: «Привозив Відіча в Шахтар»
Twitter. Дмитро Селюк

Відомий агент Дмитро Селюк не вважає, що рівень гравців, яких він привозить в УПЛ, низький:

«Є люди, які кажуть неправду, перекручують ситуацію. Мені приписують те, що я привозив гравців дуже низького рівня. Потрібно відзначити, що ці футболісти приїжджали в алчевську «Сталь».

Тоді як раз «Сталь» вийшла в Прем'єр-лігу, клубу потрібні були гравці на максимальну зарплату в 1000 доларів. Там працював іноземний фахівець Тон Каанен, який говорив, що багато українських гравці не хотіли їхати грати через складну екологічну ситуацію в Алчевську, там дуже багато комбінатів.

На такі умови я не можу привезти Ліонеля Мессі. Звісно, рівень гравців в команді був низьким, але вони навіть змогли вийти в Прем'єр-Лігу. В принципі гравці грали гідно. Я не згоден з тим, що в «Металурзі» заграв тільки Туре. А як же Мхітарян, якого я привів в команду?

Ніхто не знає, але я навіть Відіча привозив в «Шахтар», але донеччани не хотіли з ним підписувати контракт. Наприклад, зараз в «Динамо» приїде на перегляд дуже обдарований 18-річний хлопець, зростом 190 см. Думаю, якщо все буде добре, спочатку він зможе грати за U-19.

Якщо мене попросять привезти гравця в «Чорноморець», це вже буде іншого типу футболіст. Одесити були на останньому місці в чемпіонаті, запросили Олега Дулуба, і білоруський фахівець взяв двох моїх футболістів. Приємно, що хлопці відразу ж влилися в колектив, почали непогано грати.

Потім керівництво звільнило Дулуба, виставили на трансфер африканців, і команда знову провалилася. Не розумію, чому вони прийняли таке рішення, але це на їх совісті. Розумом «Чорноморець» не зрозуміти».

Олег Дідух Джерело: YouTube
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.