Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
2969
3

Жозе МОУРІНЬО: «Мессі не був схожий на себе в матчі з МЮ»

Португалець розчарований побаченим в Манчестері

Жозе МОУРІНЬО: «Мессі не був схожий на себе в матчі з МЮ»
ФК Челсі. Жозе Моуриньо

Жозе Моуріньо поділився враженнями від матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів «Манчестер Юнайтед» - «Барселона» (0:1):

- Матч у Манчестері залишив дивні враження. Яка думка про нього склалося у вас?
- Я б охарактеризував його як зустріч втрачених можливостей. «Барселона» показала себе з не найкращого боку. Забивши м'яч на початку гри, вони згодом могли не раз вбити інтригу в протистоянні, але не зробили цього. Та й «червоні дияволи» могли зіграти інакше.

- Що конкретно вас розчарувало в діях каталонців?
- Ліонель Мессі з партнерами не були собою. Їх паси не були ефективними. Більшу частину зустрічі вони не могли створити по-справжньому небезпечні моменти. Єдине, що їм вдалося, - зберегти у себе м'яч і збити з пантелику суперника.

- Мова йде про тактичну помилку?
- Мені здається, частково за це відповідальний півзахисник Скотт Мактоміні. Таких хлопців я називаю шаленими псами в хорошому сенсі цього слова. Він нікого не боявся, тиснув всіх і виконав величезний пласт роботи. Саме він створив найбільше проблем каталонцям. В опорній зоні «МЮ» був дійсно сильний.

- Чи був Ліонель Мессі неактивний сам по собі або йому не дали проявити себе?
- Не можу сказати точно. Мені здається, і те й інше. «Манчестер Юнайтед» був агресивний в хорошому сенсі цього слова по відношенню до нього. А епізод, в якому Кріс Смоллінг врізався в аргентинця, нічого незвичайного з себе не представляє, таке трапляється. Англієць - високий хлопець з довгими руками, тому не думаю, що у нього був намір сфолити. Захисники повинні були думати про нападника «Барселони» і робили це. З цієї точки зору до них немає претензій.

Раніше Моуріньо заявив, що «Аякс» може поборотися за перемогу в Лізі чемпіонів.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Васильевич
«Месси не был похож на себя в матче с МЮ» - тому що в ніс заїхали конкретно
Сергей Долина
Недаром Моуриньо выгнали из МЮ, он явно не далекий по уму. Как мог играть Месси, если ему в средине первого тайма розбили до крови лицо и он несколько минут лежал в центре поля, на что арбитр вообще не обратил внимание, а игроки МЮ, вместо того чтобы выбить мяч, продолжали атаковать. Как после этого нокдауна мог играть дальше Месси, да и на команде это сказалось. Гол , кстати до этого сделал Месси, который прекрасный пас выдал на Суареса и если бы не рекошет мяч все равно добил бы Коутиньо. А после этого Барселона играла по счету и не дала МЮ ни разу пробить в створ ворот, а в Барселоны еще было 3 удара в створ ворот, это 100 % момент Коутиньо, удар Альбы отбил вратарь и удар Месси со штрафного. В Барселоне уверен , все будет нормально.
infreader
Я б подивився на кого був би схожий Моур, якби його Смолінг по морді огрів)))