Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
2839
0

Едді ХІРН: «Бій з Такамом ідеальний для Усика»

Британський промоутер - про наступний бій Олександра Усика

Едді ХІРН: «Бій з Такамом ідеальний для Усика»
boxingscene.com

Промоутер Едді Хірн поділився очікуваннями щодо дебютного бою Олександра Усика в суперважкій вазі, який відбудеться 25 травня в Чикаго проти Карлоса Такама:

- Одне питання про Олександра Усика. Чому Такам, а не Повєткін?
- Тому що Повєткін не зовсім вчасно прийняв бій. Врешті-решт він це зробив, але ... Я думаю, бій з Такама ідеальний. Це складний бій. Усик переходить з важкої вагової категорії до великого сильного хлопця, який буде йти вперед, тиснути, без зупинки викидати удари.

Багато людей в боксі зараз говорять, що це складний бій. Будучи абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі і піднявшись до надважкої ваги, він може боксувати з ким завгодно і все буде добре. Йому подобається випробовувати себе, і ми очікуємо чудовий бій 25 травня в MGM National Harbor.

- Наскільки довго нам залишилося чекати бою між Усиком і Джошуа?
- Недовго. Може бути, бій буде в листопаді-грудні або найпізніше - це березень-квітень 2020 року. Він повинен стати обов'язковим претендентом на титул WBO. Я думаю, що насправді це питання більше до Усика, тому що 25 травня розповість нам все, що нам потрібно знати.

Якщо він вийде в ринг і нокаутує Такама, ми можемо сказати: «Робимо бій зараз» або ж ми можемо сказати: «Давайте проведемо ще один поєдинок». Це дивовижний бій, і ми не можемо його дочекатися. Джошуа готовий.

Олег Дідух Джерело: YouTube
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.