Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:45
4402
1

Бенфіка - Айнтрахт. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

«Бенфіка» і «Айнтрахт» битимуться за вихід в півфінал Ліги Європи

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:45
4402
1
Бенфіка - Айнтрахт. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
twitter.com/SLBenfica

Однією з найбільш рівних і цікавих пар чвертьфіналу Ліги Європи буде протистояння «Бенфіки» і «Айнтрахта». Перший матч команда проведуть в Лісабоні 11 квітня.

Шлях до чвертьфіналу команди пройшли абсолютно різний. «Бенфіка» на стадії плей-офф пройшла команди, які за мірками європейського футболу вважаються середняками - «Галатасарай» і «Динамо» Загреб. При чому, успіх в протистоянні з хорватами дався підопічним Бруно Лаге дуже важко - в матчі-відповіді португальці вдома лише в овертаймі змогли дотиснути «Динамо».

Що стосується «Айнтрахта», то його шлях до чвертьфіналу українським любителям футболу напевно знайомий набагато краще - принаймні, його перша частина. В 1/16 фіналу підопічні Аді Хюттера за сумою двох матчів обіграли донецький «Шахтар» - після нічиї 2:2 в Харкові чемпіони України були биті 1:4 в Німеччині.

На стадії 1/8 фіналу «Айнтрахт» впорався з не менш іменитим і грізним суперником - міланським «Інтером». Після нульової нічиєї у Франкфурті команда Аді Хюттера забезпечила собі вихід до чвертьфіналу завдяки швидкому виїзному голу Луки Йовіча - 1:0.

«Бенфіка» підходить до матчу не в оптимальному складі. Через перебір жовтих карток не зіграє основний форвард Жонас, а правий вінгер Едуардо Сальвіо знаходиться в лазареті вже два місяці. Що стосується «Айнтрахта», то у німців кадрових проблем немає - не вважати ж серйозною втратою захисника Талеба Тавату, на рахунку якого сумарно 290 ігрових хвилин у всіх турнірах в поточному сезоні.

Вражаючий шлях, який «Айнтрахт» подолав на шляху до чвертьфіналу, робить німецьку команду фаворитом цього протистояння. Однак якщо говорити окремо про перший матч в Лісабоні, то тут букмекери віддають перевагу господарям. Коефіцієнт на перемогу «Бенфіки» - 2,38, на «Айнтрахт» - 3,14. Імовірність нічиї - 3,56.

11 квітня, четвер
 
«Бенфіка»  «Айнтрахт»
Ліссабон. Стадіон «Да Луж». 22:00
Телетрансляція: OLL.tv
Суддя: Ентоні Тейлор (Англія)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил