Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:49
9562
8

Манчестер Юнайтед - Барселона. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:49
9562
8
Манчестер Юнайтед - Барселона. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Твіттер МЮ

«Медовий місяць Сульшера з «МанЮнайтед» закінчився», - сказав нещодавно легендарний капітан «МЮ» і збірної Англії Пол Інс. І з цією авторитетною думкою складно не погодитися.

Після відставки Моурінью і приходу Сульшера, «червоні дияволи» немов скинули ланцюги, видавши феноменальну переможну серію. Але все коли-небудь закінчується. Особливо хороше. Боси «МанЮнайтед» були вражені роботою норвезького фахівця і запропонували йому стати повноцінним тренером команди. Дуже логічний крок, але це зовсім не означає, що тепер Уле-Гуннару працюватиметься легше. Швидше навпаки. Ефект новизни від його приходу в рідний клуб вже закінчився. Як і «закінчилися» посередні суперники на шляху «МЮ». Зараз манкуніанці - вже не ті, що були пару місяців тому. Перемоги чергуються з поразками, компліменти - з критикою. Ясно, що освіжити команду одним тренерським призначенням не вдасться. Потрібна нова кров. Але це на перспективу.

Зараз же від «Манчестер Юнайтед» чекають чергового подвигу. У 1/8 фіналу Ліги чемпіонів підопічні Сульшера програли в домашньому поєдинку «ПСЖ». Як тоді здавалося - без варіантів. Але в Парижі «МЮ» зумів створити неможливе - відіграти фору в два м'ячі і пробитися в чвертьфінал. Тепер щось подібне треба провернути з ще одним явним фаворитом турніру – «Барселоною». Чи вдасться? Поза сумнівом, команда Сульшера прагнутиме показати хорошу гру і результат, і в її мотивації сумніватися не доводиться. Тільки ось навряд чи снаряд знову впаде в ту ж лунку.

«Барса» зараз набрала божевільну форму, і обіграти цю команду украй складно. Для цього треба провернути щось оригінальне. Але якщо виходити лише з цього поєдинку, а не з двох матчів, то на «Олд Траффорд» господарі цілком можуть засмутити іменитих гостей.

Каталонці після перемоги над «Атлетико» в останньому матчі чемпіонату Іспанії можуть собі дозволити, на відміну від опонента по ЛЧ, спокійно готуватися до матчів єврокубків. «Золото» Примери у Мессі і компанії в нинішньому сезоні вже практично в кишені, тому можна не сумніватися, що «блаугранас» зроблять ставку на перемогу в Лізі чемпіонів. Бачиться, Вальверде з підопічними повинен зробити роботу над помилками минулих сезонів. Та і недооцінки «МЮ» з боку гостей бути апріорі не повинно. Так що «Барселона» виглядає прийнятніше за свого конкурента по чвертьфіналу. Практично за усіма показниками. Але як воно складеться в грі?

У суперників є кадрові втрати, проте вони навряд чи можуть вважатися визначальними. У «МанЮнайтед» вже давно в лазареті Санчес, Дарміан і Валенсія, у «Барси» - Рафінья, Сіллессен і Дембеле.

У єврокубках команди перетиналися 11 разів. «Барселона» перемагала в 4 протистояннях, стільки ж матчів закінчилися нічиїми, тричі сильнішим виявлявся «МанЮнайтед».

 Уле-Гуннар Сульшер, головний тренер «Манчестер Юнайтед»:

 - Ми вже грали з «Барселоною» у фіналах Ліги чемпіонів 2009 і 2011 років, а також в півфіналі в 2008-му, коли забив Пол Скоулз. Саме таких матчів хочуть наші уболівальники. З нетерпінням чекаємо зустрічі з «Барселоною». Я, ймовірно, відрізняюся від 99% тренерів, оскільки вважаю за краще провести матч-відповідь на виїзді, як це було у нас з «ПСЖ». Якщо удома досягнемо гідного результату, то в гостьовій зустрічі зможемо доставити проблеми будь-якому суперникові, як ми це зробили в Парижі.

 Ернесто Вальверде, головний тренер «Барселони»:

- «Манчестер Юнайтед» - це дуже сильна команда. У них зараз дуже хороша форма, навіть попри те, що вони програли останній матч в чемпіонаті. Вони дійсно сильні, і вони знають, як зробити тиск на своїх супротивників. У них є гравці, які фізично дуже сильні, і вони також можуть бути небезпечними стратегічно. Цей матч є класикою в європейському футболі. «Барселона» ніколи не перемагала на «Олд Траффорд», але я вірю, що ми можемо спробувати змінити це.

10 квітня, середа
 
«Манчестер Юнайтед» «Барселона»
Манчестер. «Олд Траффорд». 22:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД - БАРСЕЛОНА. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧА
Арбитр: Джанлука Роккі (Італія)
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Соболенко розповіла, чому більше любить дивитись чоловічий теніс
Теніс | 24 квітня 2024, 07:20 2
Соболенко розповіла, чому більше любить дивитись чоловічий теніс

Аріні нецікаво спостерігати за матчами між жінками

«Прийшов час розлучитися». Легенда Атлетіка залишить клуб влітку 2024 року
Футбол | 24 квітня 2024, 13:10 0
«Прийшов час розлучитися». Легенда Атлетіка залишить клуб влітку 2024 року

Ікер Муньяїн віддав баскам 15 років професійної кар'єри

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BERNARDOS
Вперёд МЮ. Мой прогноз 1:3, Месси сделает дубль ))
Олександр Покотило
Вперёд MU , мой прогноз 1-1
ingvar1305
0-2 або 1-3
Johnny92
0:3 і мінімум 1 з голів заб'є Мессі.
Brian
Конечно мало вериться в победу Манчестера, особенно на фоне их последнего матча в АПЛ. Ещё и Барса не плохую форму набрала. Но будем верить в лучшее, к тому же чудеса случаються, дьяволам это под силу. Glory Man.United!!!
Brian
Конечно мало вериться в победу Манчестера, особенно на фоне их последнего матча в АПЛ. Ещё и Барса не плохую форму набрала. Но будем верить в лучшее, к тому же чудеса случаються, дьяволам это под силу. Glory Man.United!!!
K_Sarioglo@i.ua
За МЮ! Вернее, против Месси!
Laeda
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил