Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1583
0

Сержіу КОНСЕЙСАУ: «Прекрасно знайомі з Ліверпулем і його можливостями»

Головний тренер «Порту» – про майбутнє протистояння 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Сержіу КОНСЕЙСАУ: «Прекрасно знайомі з Ліверпулем і його можливостями»
ФК Порту. Сержіу Консейсау
Наставник португальського «Порту» Сержіу Консейсау поділився очікуваннями від першого матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА проти англійського «Ліверпуля», який відбудеться 9-го квітня.
 
«В принципі, у нас все готово. Ми тільки не знаємо, чи зможе зіграти Алекс Теллес. Якщо не зможе, то одну деталь потрібно буде поміняти. Але я думаю, що якщо ми втілимо в життя свій план на цю гру, то зможемо домогтися гарного результату.
 
Звичайно, ніхто не хотів зустрічатися з «Ліверпулем», але всі ми дуже амбітні. Важливим є те, що покаже команда в конкретний вечір. Наша доля в Лізі чемпіонів залежить від двох майбутніх поєдинків. Але потрібно йти до мети крок за кроком.
 
Пепе і Еррера дискваліфіковані, але обидва попросили злітати в Ліверпуль разом з командою. Завжди важливо, коли з нами поруч два таких досвідчених гравця, у яких багатий досвід гри капітаном.
 
«Ліверпуль» неймовірно сильний, на «Енфілді» в 16 матчах вони лише двічі зіграли внічию. Але ми прекрасно знайомі з суперником і його можливостями.
 
Ні про яку помсту говорити немає сенсу. У кожної гри своя історія. І минулі результати ніяк не впливають на курс, взятий нашою командою. Не треба думати про події минулого року. Потрібно отримати задоволення від випробування, яке нам випало.
 
«Ліверпуль» грає на найвищому рівні кожного тижня. У нас дещо інша ситуація, хоча я до всіх команд ставлюся з повагою. З огляду на силу опонента, наші кадрові втрати і те, що це тільки перший матч 1/4 фіналу, ми повинні правильно вибрати стратегію», - сказав Консейсау.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.