Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 08 квітня 2019, 19:39
2428
0

Хосеп ГВАРДІОЛА: «Всі вісім чвертьфіналістів претендують на трофей»

Наставник «Манчестер Сіті» поділився очікуваннями від протистояння з «Тоттенхемом»

| Оновлено 08 квітня 2019, 19:39
2428
0
Хосеп ГВАРДІОЛА: «Всі вісім чвертьфіналістів претендують на трофей»
Skysports.com
Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола поділився очікуваннями від першого матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА проти «Тоттенхема», який відбудеться 9-го квітня.
 
«Тоттенхем» - це не тільки Гаррі Кейн. Сильний весь клуб. Він сильний фізично в усіх аспектах. Це неймовірна команда, і я це говорив про неї вже тисячі разів.
 
Наша команда довела, що здатна грати через кожні три дні з граничною зібраністю, і саме тому ми дійшли до цієї стадії. Ми залишилися в Лондоні, щоб уникнути аеропортів, ранніх підйомів, часових переїздів на автобусах або літаках. Ми прогулялися, пообідали разом, і це дало нам можливість поспілкуватися трохи довше.
 
Кожен раз, коли ми граємо проти «Тоттенхема», суперник діє агресивно. Якщо так буде і зараз, нам треба буде зіграти ще більш агресивно. Може, вони будуть діяти проти нас один в один з високим пресингом, і ми підготуємося до такого варіанту подій.
 
Всі вісім чвертьфіналістів претендують на трофей. Ми прекрасно один одного знаємо. Стадіон вплине на уболівальників, але якщо мова про те, що буде відбуватися на газоні, то на нас це не позначиться. Ми прекрасно усвідомлюємо, хто буде нам протистояти, і від нас залежить, як ми впорюємося з цим психологічно. Якщо ми, як команда, хочемо пройти далі, то повинні з цим впоратися.
 
Ніколи не знаю заздалегідь перед грою, наскільки у нас свіжі ноги і голови. Голова контролює ноги», - сказав Гвардіола.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.