Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 08 квітня 2019, 17:18
5714
6

Олександр СПІРІДОН: «Голи — це козир Ракицького»

Спеціаліст поділився думками щодо українського захисника «Зеніту»

| Оновлено 08 квітня 2019, 17:18
5714
6
Олександр СПІРІДОН: «Голи — це козир Ракицького»
fmf.md. Олександр Спірідон
Колишній помічник тренера «Шахтаря» Мірчі Луческу Олександр Спірідон поділився думками про 29-річного українського захисника «Зеніту» Ярослава Ракицького.
 
«Срна був класним виконавцем стандартів. Коли Даріо був в порядку, тільки Пірло і Жуніньо Пернамбукано могли зрівнятися з ним в цьому компоненті. У Срни була своя «територія» — все, що ближче 25 метрів від воріт. Те, що далі, віддавалася Ракицькому. Ярославу від природи дан потужний удар, але він постійно вдосконалював його: залишався з хлопцями після тренувань, влаштовував міні-ігри. Так що мене його голи абсолютно не дивують — це козир Ракицького. Гілерме напевно вивчав його манеру виконання.
 
Якщо пам'ятаєте, я відразу охарактеризував Ракицького як кращого центрального захисника РПЛ на даний момент. Спочатку, коли було присутнє непорозуміння з партнерами, він допустив кілька тактичних помилок в Лізі Європи, але тепер знову демонструє високий рівень. Вважаю, що з придбанням Ракицького, Барріоса та Сердара Азмуна «Зеніт» наблизив себе до звання чемпіона. За рахунок Ракицького «Зеніт» урізноманітнив вихід з оборони: тепер можна швидко поміняти акцент атаки на протилежний фланг діагональною передачею навіть не на 30-40, а на 60-70 метрів. Це набагато спрощує організацію гри. Плюс голи — він і раніше забивав регулярно», — зазначив Спиридон.
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DKTheBest2
А пение гимна Украины- это его визитная карточка .
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
JulikoB
Перед исполнением штрафного раху стимулируют поцелуем в голову. Если перестанет забивать, будут проводить более глубокие воздействия?
Ярослав Мудрий
Ще один мудак нагадав про себе!Собутильник Мірческу!Що показав зі збірною Молдови!На хрена ви про таких Хфахівців згадуєте взагалі!А Ракицький кончений сепаратист і тим все сказано!
Внеземной_2019
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Axmetov
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил