Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 07 квітня 2019, 13:02
2102
1

Сергій НАГОРНЯК: «Дніпро-1 і Ворскла — найзагадковіша пара»

Спеціаліст поділився очікуваннями від матчів 1/4 фіналу Кубка України з футболу

| Оновлено 07 квітня 2019, 13:02
2102
1
Сергій НАГОРНЯК: «Дніпро-1 і Ворскла — найзагадковіша пара»
ФФУ. Сергій Нагорняк
Екс-гравець збірної України з футболу Сергій Нагорняк поділився очікуваннями від матчів 1/4 фіналу Кубка України з футболу.
 
«Кубкова дуель складається з одного поєдинку, тому сюрприз може піднести навіть явний аутсайдер. Втім, таких в інших парах немає.
 
«Карпати» хоч і перемогли в останньому турі з великим рахунком, і є фаворитом в суперництві з перволіговим колективом, але вони виступають нерівно, тому «Інгулець» зі своїм амбітним президентом мають шанс переписати історію.
 
У суперництві «Львова» і «Зорі» фаворитами, на перший погляд, виглядають луганчани, але «Львів», який встиг-таки заскочити в першу шістку, показав, що будь-якому супернику буде непросто впоратися з «городянами».
 
А найзагадковіша пара 1/4 фіналу, це «Дніпро-1» — «Ворскла». Полтавцям потрібно якось реабілітуватися перед своїми уболівальниками за невихід в першу шістку і останній програш «Карпатам» (0:4). Команда, як і раніше, перебуває не в кращому стані. Так, клас виконавців у ворсклян вищий, але дніпряни, як мені здається, будуть більше мотивовані. Психологічно команда виглядає добре, адже тільки диво може перешкодити команді Дмитра Михайленка підвищитися в класі, тому шанси на вихід в півфінал розцінюю як 50 на 50», — зазначив Нагорняк.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Євген Давиденко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил