Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 06 квітня 2019, 10:05
1455
0

Реал - Ейбар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

«Реалу» потрібно виправлятися за поразку в минулому турі

| Оновлено 06 квітня 2019, 10:05
1455
0
Реал - Ейбар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
EFE

У «Реала» в нинішньому сезоні конкретних завдань більше немає, проте повернувшийся в команду тренер Зінедін Зідан говорить про необхідність гідно закінчити чемпіонат. У минулому турі «Реал» на виїзді поступився «Валенсії» 1:2, зазнавши першої після повернення французького наставника поразки.

При цьому мадридці дійсно грали гірше за свого суперника і за підсумками визнали поразку. Незважаючи на відсутність турнірних завдань, «Реал» напевно хоче випередити «Атлетіко» і закінчити на 2-й позиції, і команді випаде чудова можливість, так як сусіди гратимуть на виїзді з «Барселоною» і ризикують втратити очки.

«Реал» же прийме на своєму полі середняка «Ейбар». Втім, не можна говорити, що команда гарантовано забезпечила собі місце в Прімері на новий сезон. «Ейбар» - 11-й з 10-очковим відривом від зони вильоту. Досить безпечно, але зовсім розслаблятися не можна. До зони єврокубків всього 6 пунктів, і шанси поки залишаються.

Правда, проблемою скромного колективу є гра на виїзді - лише одна перемога на чужих полях, тоді як вдома «Ейбар» входить в топ-5 за кількістю набраних очок.



У «Реала» все ще травмований Тібо Куртуа, тому в воротах напевно з'явиться Кейлор Навас, хоча недавно Зідан несподівано дав шанс вийти в основі свому сину. Поза заявки будуть дискваліфікований Марсело і травмований Вінісіус Жуніор. Крім того, відпочинок отримає Серхіо Рамос і не буде Даніеля Карвахаля. У команди безумовно є проблеми в обороні.

Втім, мадридці напевно будуть злі після поразки від «Валенсії», а тому «Ейбару», що слабко грає на виїзді, навряд чи варто розраховувати на набрані очки.

6 квітня, субота

«Реал» – «Ейбар»
 Мадрид. «Сантьяго Бернабеу». 17:15
ТВ-трансляція на Megogo
 
Прогноз Sport.ua — 3:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.