Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
2352
0

СТЕПАНОВСЬКИЙ: «З Дніпром потрібно використати перевагу свого поля»

Наставник «Хіміка» налаштовується на перемоги в домашніх матчах

СТЕПАНОВСЬКИЙ: «З Дніпром потрібно використати перевагу свого поля»
ФБУ. Віталій Степановський
Южненський «Хімік» продовжує боротьбу за чемпіонство в Суперлізі. Уже 6 квітня команда грає вдома перший матч півфінальної серії проти «Дніпра».
 
Очікуваннями від цього протиборства поділився тренер «Хіміка» Віталій Степановський. 
 
- Ми готуємося в звичайному режимі. Припускали, що нашим суперником буде «Дніпро». Упродовж сезону ми забезпечили собі перевагу майданчика, і дуже раді розпочинати серію вдома. Хотів би запросити 6 і 8 квітня на трибуни наших уболівальників, щоб прийшли підтримати нас у цих непростих матчах. А стосовно «Дніпра» було вже багато сказано про те, що це дуже сильна команда, може грати і «маленькою» п'ятіркою, і «великою» п'ятіркою. В останніх іграх дуже добре виглядає Кирило Фесенко, який спричиняє дуже багато неприємностей безпосередньо в грі під кільцем. Цього сезону у нас з «Дніпром» рівний рахунок за особистими зустрічами, ми зіграли в регулярному чемпіонаті 2: 2, зараз на стадії півфіналу будемо робити все необхідне, щоб використовувати перевагу свого майданчика і максимально збільшити цей рахунок на свою користь.
 
- Шлях до півфіналу южненцям дала перемога над «Політехніком», де «Хімік»за дві зустрічі забезпечив собі вихід в наступний етап. Але матчі вийшли дуже різні - перемога вдома з різницею в два очки, і впевнений виграш на виїзді. У чому, на ваш погляд, причина?
- Ми обидві зустрічі дуже добре починали, але в нашій домашній дозволили Харкову повернутися в боротьбу, і потім вже вони відчули гру, і в третій чверті ми допустили якісь помилки, а суперник добре зумів це використовувати, забити легкі очки в проході, забити триочкові . У матчі-відповіді в Харкові ми з перших хвилин почали лідирувати, і вже не допускали до самого кінця переваги суперника. Хоча звичайно, теж були помилки, але тим не менш тримали свою перевагу, повністю контролювали гру, так як дуже добре все розуміли, що ні в якому разі не можна доводити до третьої гри, і давати шанс «Політехніку» на перемогу в серії.
 
Нагадаємо, в першому раунді плей-оф «Хімік» пройшов «Політехнік», а «Дніпро» - «Одесу».
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Визначено володаря бронзових нагород Латвійсько-Естонської ліги
Баскетбол | 20 квітня 2024, 01:23 0
Визначено володаря бронзових нагород Латвійсько-Естонської ліги

ВЕФ Рига виграв у Вентспілса з рахунком 84:76 і посів третє місце

Де дивитися суперматч Ла Ліги Реал – Барселона
Футбол | 20 квітня 2024, 03:07 1
Де дивитися суперматч Ла Ліги Реал – Барселона

Гра відбудеться 21 квітня о 22:00

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.