Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
2692
1

ІСМАІЛІ: «Часто Динамо закривається в обороні і чекає нашої помилки»

Захисник «Шахтаря» - про майбутній чвертьфіналі Кубка України

ІСМАІЛІ: «Часто Динамо закривається в обороні і чекає нашої помилки»
Захисник «Шахтаря» Ісмаїлі, який відновився після пошкодження, поділився очікуваннями від майбутнього чвертьфіналу Кубка України проти «Динамо».
 
- З яким настроєм «гірники» підходять до матчу з «Динамо»?
- Нас чекає дуже складна гра. «Шахтар» - «Динамо» - це українське класико. Далі пройде лише одна команда - ми розраховуємо тільки на перемогу. Важливо якомога швидше відновитися після «Олександрії», щоб бути готовими до Кубка. Зараз починаємо вивчати «Динамо». Містер пояснить нам важливі тактичні моменти, і, сподіваюся, в неділю ми будемо стовідсотково готовими і зможемо добре себе показати.
 
- Наскільки Кубок відрізняється від чемпіонату в плані підготовки - моральної і тактичної?
- Матчів чемпіонату багато, в них рахуються очки, і якщо ти їх втрачаєш, то маєш можливість надолужити згаяне. Кубок - зовсім інше змагання, де ігри завжди на виліт. Ми прекрасно розуміємо, що місця для помилок тут немає і не буде, - будь-яка може стати фатальною. Мета «Шахтаря» - пройти далі.
 
- Останнім часом «Динамо» демонструє з «Шахтарем» закритий футбол, що часто приносить опонентові результат. У чому причина того, що ви менше виграєте у головного конкурента? Як перебудуватися, щоб змінити це?
- В Україні всі команди такі. «Динамо» або інший суперник - найчастіше вони закриваються в обороні і просто чекають помилки з нашого боку, щоб забити гол. Для нас важливо весь час залишатися сконцентрованими. Якщо не будемо помилятися в наших атаках, то не будемо і втрачати м'яч. «Шахтар» завжди забиває, і поступово в ході матчу ми теж зробимо це. Головне - не пропускати. Ми будемо боротися і постараємося пройти в півфінал.
 
- Чим тобі цікаво протистояння з «Динамо»?
- Думаю, абсолютно для всіх футболістів подібні великі ігри відрізняються від звичайних, і для мене також. Я відчуваю, що це дійсно найбільше класико в Україні. Мені подобається, коли на стадіоні багато уболівальників. Ці поєдинки дуже важливі, вони завжди емоційні.
 
- Яким «Шахтар» повинен бути в неділю, щоб вийти в півфінал?
- Ми повинні вірити в свій футбол і показати його. Наш принцип - тримати м'яч і постійно домінувати, керувати грою і суперником. Думаю, ми не змінимо себе. Важливо не помилятися: зберігати концентрацію в обороні з першої до останньої хвилини. З огляду на наш підбір виконавців і командні якості, ми будемо забивати голи і зможемо пройти далі.
 
- Як тобі атмосфера в Харкові на матчах «Шахтар» - «Динамо»?
- Відмінна! Ми завжди відчуваємо величезну підтримку в Харкові, особливо в Лізі чемпіонів і в зустрічах з «Динамо». Вболівальники з нами, а це дуже важливо відчувати на поле. Сподіваємося, що на трибунах і в цей раз буде багато людей, і зробимо все, щоб добитися перемоги і порадувати їх.
 
Матч 1/4 фіналу Кубка України «Шахтар» - «Динамо» відбудеться 7 квітня в Харкові. Початок о 17:00.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Деко
Так и будет, иначе Динамо ловить нечего.