Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
3832
1

Тоттенхем – Кристал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Шпори» зіграють перший матч на новому стадіоні

Тоттенхем – Кристал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
У середу, 3 квітня, відбудеться поєдинок 31-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Тоттенхем» проведе перший матч на своєму новому стадіоні під назвою «Тоттенхем Хотспур» і прийме «Кристал Пелас».
 
Команди знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці. «Тоттенхем» в даний момент займає третє місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії, маючи в активі 61 очко після 30 турів. Крім бронзових нагород нинішня позиція дозволить підопічним Маурісіо Почеттіно зіграти в Лізі чемпіонів УЄФА в наступному сезоні. Піднятися вище буде дуже складно, адже за вісім турів до кінця сезону «Манчестер Сіті», який займає друге місце, випереджає «шпор» на 13 очок.
 
А ось в боротьбі за місце в топ-4 інтрига загострюється: «Арсенал», «Манчестер Юнайтед» і «Челсі» продовжують боротися з «Тоттенхемом». Тільки половина з цих клубів отримає заповітні путівки в найкращий клубний турнір, і розділяє їх лише чотири очки. Причому «шпори» набрали лише одне очко в останніх чотирьох матчах АПЛ і, якщо не змінять динаміку, найближчим часом можуть пропустити суперників вперед.
 
«Крістал Пелас» боротьба за місце в єврокубках лише сниться. Зараз «склярі» займають 14-е місце в турнірній таблиці національної першості, у них в активі 33 очки. Гандикап над зоною вильоту складає лише п'ять очей, тому розслаблятися команді Роя Ходжсона дуже рано.
 
У першому колі АПЛ «шпори» виграли у «Крістал Пелас» на виїзді з рахунком 0:1. Уже в цьому році «склярі» відповіли і вибили господарів з Кубка Англії (2:0). А взагалі «Тоттенхем» святкував перемогу в 25 з 48 очних протистоянь з «Пелас» в історії. Ще 13 матчів між командами завершилися внічию, і лише 10 разів сильніше виявлявся «Кристал Пелас».
 
Орієнтовні склади:
 
«Тоттенхем»: Льоріс – Вертонген, Санчез, Алдервейрелд, Девіс, Еріксен, Сіссоко, Тріпп'єр, Аллі, Кейн, Мін.
 
«Крістал Пелас»: Гуаїта – Анхолт, Данн, Томкинс, Ван-Біссака, Шлупп, Мілівоєвіч, Майер, Заха, Бачуаї, Таунсенд.

3 квітня, середа

«Тоттенхем» – «Крістал Пелас»
Лондон. «Тоттенхем Хотспур». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі Sky Sports
Прогноз Sport.ua – 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pol55
Нужна победа *кровь с носа*,не токо из-за турнирного положения,а как первый матч на новом стаде,как новая история с*чистой страницы*.