Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
2320
0

ПЛЄХАНОВ: «Серія першого раунду плей-оф повинна бути до трьох перемог»

Наставник «Запоріжжя» хоче довшого першого раунду

ПЛЄХАНОВ: «Серія першого раунду плей-оф повинна бути до трьох перемог»
ФБУ. Валерій Плєханов
Головний тренер «Запоріжжя» Валерій Плєханов прокоментував серію першого раунду плей-оф з «Черкаськими Мавпами». Гравці «Запоріжжя» дотиснули суперника в третьому матчі вийшли в півфінал.
 
«Підтримую думку, що серія першого раунду плей-фф повинна бути до трьох перемог. Дуже радий за наших уболівальників і наше керівництво. Розумію розчарування «Черкаських Мавп». Вони провалили регулярний чемпіонат, але нам з ними було дуже важко в плей-оф. Ми прибрали помилки, які були в Черкасах. Сьогодні не все вийшло в захисті та нападі. Цьому є пояснення. Майже всі гравці «Мавп» мають досвід гри в плей-оф. На жаль, ми цим не можемо похвалитися. У моменти, коли потрібно проявити спокій, у нас випадають практично всі українці. Хлопці стараються, але приминають неправильні рішення.
 
Через це картинка гри трохи псується. Але завтра це забудеться. Є факт - ми в півфіналі У наступного суперника «Київ-Баскета» зовсім інший принцип організації гри, інша форма захисту. Завтра відпочинемо, бо хлопці дійсно втомилися. Післязавтра почнемо тренування. 5-го числа чекаємо всіх уболівальників на грі. Хочу сказати спасибі уболівальникам за емоції, небажання програвати. У цьому місті вболівальники класні. Що стосується наших гравців, то радість є. але ми ще нічого не виграли. Працюємо в звичайному режимі», - сказав Плеханов.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.