Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
2604
0

Максим МІХЕЛЬСОН: «Все невдачі чемпіонату - результати нашої роботи»

Головний тренер «Черкаських Мавп» підвів підсумок сезону

Максим МІХЕЛЬСОН: «Все невдачі чемпіонату - результати нашої роботи»
ФБУ. Максим Міхельсон
Керманич «Черкаських Мавп» Максим Міхельсон прокоментував поразку команди від «Запоріжжя» і виліт в першому-раунді плей-оф Суперліги. Таким чином, діючий чемпіон України склав повноваження.
 
«Якщо говорити про весь сезон, то була заїжджена тема про наші травми і проблеми. Як би там не було, у нас були гравці. Може бути, в задній лінії не вистачало гравця. Володимир Конєв так і не зміг допомогти нам до кінця сезону. Все одно було кому грати. Той же «Політехнік» мав не менші проблеми з кількістю гравців і складом. Всі невдачі регулярного чемпіонату - результати нашої роботи. Десь не допрацвали. Шукати винних зовсім не хочеться. Хочеться подякувати гравцям. Сезон важкий. Ми програли багато матчів, посіли останнє місце, хоча не цього чекали після чемпіонства.
 
Хотіли захищати свій титул, але в силу якихось причин не змогли це зробити. Але не було жодного навіть мікро конфлікту не було до кінця сезону. Всі залишилися сім'єю, з дуже хорошим мікрокліматом у колективі. За це хочу подякувати хлопцям. Окремі слова подяки нашим уболівальникам. Для них цей сезон непростий. Вони чекали нашої боротьби за титул. Не вийшло, але зал збирався і підтримував до останнього», - сказав Міхельсон.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.