Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
5656
0

Челсі - Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Важливий поєдинок для «синіх» в боротьбі за четвірку в Прем'єр-лізі

Челсі - Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
ESPN.com
У середу, 3 квітня, відбудеться поєдинок 27-го туру чемпіонату Англії, в якому «Челсі» на своєму полі прийме «Брайтон енд Хоув Альбіон». Зустріч відбудеться на стадіоні «Стемфорд Бридж», початок о 21:45 за Києвом.
 
У вирішальну фазу вступає боротьба «Челсі» за зону в Лізі чемпіонів. Лондонці більшу частину сезону займали місце в топ-4, але провал у січні-лютому істотно погіршив шанси команди. Підопічні Мауріціо Сарри не можуть знайти свою гру і забезпечити стабільний набір очок. Нічию з «Вулверхемптона» (1:1) і поразки від «Евертона» (0:2), «Челсі» зміг закрити важкою перемогою над «Кардіффом» (2:1). Але поки команда займає лише шосте місце в турнірній таблиці, відстаючи від МЮ і «Тоттенгема» на 1 очко.
 
Зрозуміло, що поточні результати не влаштовують уболівальників «Челсі». Після Нового року перманентно дістається головному тренеру «аристократів» Мауріціо Саррі. Ще взимку активно ходили чутки про швидке звільнення коуча. Тепер цих розмов стало менше, але інтерес до фахівця приписують до «Ромі». Сам Саррі спокійно ставиться до критики і заявляє, що команда має хороші шанси на місце в топ-4.
 
До кінця чемпіонату залишається 6 турів (7 разом з пропущеної грою). У «Челсі» ще буде шанс поліпшити своє становище, але серед прийдешніх суперників «синіх» чекає непроста зустріч із «Ліверпулем», також матч із прямим конкурентом - «Манчестер Юнайтед». До цих ігор необхідно підійти з максимальною набором очок. Для цього потрібно обігравати такі команди як «Брайтон».
 
Підопічні Кріса Х'ютона ведуть боротьбу за виживання в Прем'єр-лізі. Зараз команда посідає 15-е місце в турнірній таблиці, саме на цій позиції «Брайтон» завершив торішній результат. Здійснити істотний стрибок в результатах «чайки» не зуміли, продовжуючи боротьбу за збереження прописки до останніх турів.
 
В останньому матчі «Брайтон» мінімально поступився прямому конкуренту - «Саутгемптону» (0:1), хоча до цього мав серію з двох перемог.
 
Грати з «Челсі» «Альбіону» завжди складно. «Сині» виграли всі сім матчів проти «Брайтона» в чемпіонаті Англії. Хоча в цьому сезоні перемога далася нелегко (2: 1).
 
Орієнтовні склади:
«Челсі»: Кепа, Крістенсен, Луїс, Емерсон, Канте, Жоржина, Лофтус-Чик, Хадсон-Одоі, Жиру, Азар.
 
«Брайтон»: Райан, Монтойя, Данк, Даффі, Бернардо, Проппер, Стефенс, Біссума, Нокар, Мюррей, Марч.
 

3 квітня, середа

«Челсі» - «Брайтон»
Лондон. «Стемфорд Брідж». 21:45
ТБ-трансляция на телеканале Sky Sports
Прогноз Sport.ua — 2:0
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.