Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 29 березня 2019, 23:40
17475
1

Ковалець знову обіграв Металіст 1925 і віддав 2 місце Ковалівці

В Першій лізі йде серйозна боротьба за підвищення в класі

| Оновлено 29 березня 2019, 23:40
17475
1
Ковалець знову обіграв Металіст 1925 і віддав 2 місце Ковалівці
ФК Оболонь-Бровар

Жваво почали другу частину сезону представники Першої ліги. Стартували в минулі вихідні, зіграли 19-й тур, а вже в середині цього тижня розпочали й 20-й.

Відкрили його середняк таблиці «Інгулець» і борець за виживання «Рух». У минулому турі обидві команди здобули перемоги, і планували розвинути успіх. Не склалося, навіть забити нікому не вдалося. Хоча новий тренер команди з Винників Леонід Кучук потроху віддаляє її від зони вильоту.

Дебютував у новому році «Гірник-Спорт». Минулий тур команда пропускала, тому свою готовність могла продемонструвати тільки зараз, у виїзному матчі з «Балканами». Це був дебют Володимира Мазяра на чолі колективу з Горішніх Плавнів. І він не вдався. Його геть зіпсував захисник Златов, що оформив свій перший дубль на професійному рівні.

Цікавим уявлялося протистояння міцних претендентів на підвищення у класі: «Авангард» приймав «Колос». У цій зустрічі все вирішив кращий гол туру у виконанні Володимира Лисенка. Один з ветеранів команди, схоже, переживає другу молодість: зараз він поклав красеня з-за меж штрафного і приніс Ковалівці три очки. Вони дозволили команді прорватися на друге місце.

Вибивши звідти «Металіст1925». Не складається поки гра у підопічних Олександра Горяїнова. Хоча, за словами колишнього воротаря, гра якраз непогана, а ось із результатом негаразди. У другому поспіль турі програш, і знову прямому конкуренту в боротьбі за вихід до УПЛ. До слова, Сергій Ковалець на чолі «пивоварів» обігрує «металістів» вдруге в сезоні. Справедливості заради відзначимо, що харків'яни грали без двох провідних захисників Поспєлова і Гранкіна, які були дискваліфіковані.

Є перша перемога на чолі «Миколаєва» у Сергія Шищенка. Команда зламала опір непоступливого «Прикарпаття» — 2:1. Те, що гра була бойовою свідчить кількість жовтих карток, їх аж 12 (!) на обох суперників. Цікаво, що обійшлося без вилучень. Також відзначимо, що це єдиний поєдинок в турі, де забивали обидві команди.

Вже наступного дня відбулося ще двійко матчів. Один з них подарував відразу сім забитих м'ячів, причому у виконанні однієї команди. «Волинь» розібрала на запчастини наспіх зібрані «Суми», для яких це також дебютний матч у новому році. У минулому турі через махінації з медоглядом гравців не відбулася їхня гра з «Агробізнесом». Але 28-го березня сумчани все ж зуміли провести поєдинок і «прийняли» волинський колектив в його рідному Луцьку. Примітно, що жодного із семи не забив кращий бомбардир «Волині» Денис Кожанов.

Закрили тур на «Дніпро-Арені» місцевий «Дніпро-1» і гості в особі «Агробізнесу». Минулого року ці команди розігрували медалі другої ліги в золотому матчі, вони дісталися колективу з Волочиська (1:0). Зараз же дніпряни виглядають набагато переконливіше і це позначилося як на грі, так і на табло: впевнена перемога із рахунком 4:0.

Іван АНДРІЙЧЕНКО

Перша ліга. 20-й тур

27 березня, середа

«Інгулець» — «Рух» — 0:0

«Балкани» — «Гірник-Спорт» — 2:0
Голи:
Златов, 29, 34, з пенальті.

«Авангард» — «Колос» — 0:1
Гол:
Лисенко, 85.

Вилучення: Сахневич (К), 90+3.

«Оболонь-Бровар» — «Металліст 1925» — 1:0
Гол:
Шевченко, 36.

«Прикарпаття» — «Миколаїв» — 1:2
Голи:
Конкольняк, 73 — Кушніренко, 9, Семенина, 80, з пенальті.

27 березня, четвер

«Суми» — «Волинь» — 0:7
Голи:
Горопевшек, 13, Хагназарі, 33, 57, Бартулович, 61, з пенальті, Волошинович, 62, 85, Климець, 90+5.

«Дніпро-1» — «Агробізнес» — 4:0
Голи:
Логінов, 14, Куліш, 40, Кузик, 72, Когут, 74.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nazarij - Oleg
віддів)))))))))))