Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 01 квітня 2019, 02:56
1595
0

Bellator 219: Саад Евад – Брендон Гірц. Прогноз і анонс на бій

Представляємо головний поєдинок турніру Bellator 219 в Каліфорнії

| Оновлено 01 квітня 2019, 02:56
1595
0
Bellator 219: Саад Евад – Брендон Гірц. Прогноз і анонс на бій
Bellator. Саад Евад – Брендон Гірц
У головному бою Bellator 219 зустрічаються американці Саад Евад (23–10) і Брендон Гірц (15–8). Бій в легкій вазі пройде 29 березня (а точніше, в ніч на 30 березня) в американському місті Темекула, штат Каліфорнія, і почнеться приблизно о 04:00 за київським часом в ніч на суботу.
 
Раніше планувалося, що головним боєм заходу буде поєдинок в напівсередній вазі між росіянином Андрієм Корєшковим і американцем Лоренцо Ларкіним. Але 1 березня Ларкін знявся з бою, і причини такого рішення повідомлені не були. Організаторам довелося перепризначити головний поєдинок, який виявився не таким привабливим по іменах.
 
35-річний Саад Евад на прізвисько «Ассасін» зазнав поразки від Бенсона Хендерсона рішенням суддів в своєму останньому бою в жовтні 2018 року. До того у нього були перемоги в чотирьох боях поспіль. Евад – досить врівноважений боєць. 17 зі своїх 23 переможних боїв він завершив достроково. В останні роки він солідно піднявся в рейтингу, проте йому обов'язково потрібно перемогти в суботу, щоб залишитися в топі своєї ваговій категорії.
 
34-річний Брендон Гірц не так гарно виступає в останні кілька років. В останніх п'яти боях рекорд Брендона негативний: 1–4. Він програв чемпіону в легкій вазі Майклу Чендлеру 11 місяців тому, і це був його останнім бій до даного моменту. Гірц за три з половиною роки виграв всього лише один раз. У нього є 8 сабмішн-перемог, остання з яких датується аж жовтнем 2013 року.



Цитата. Евад висловив свої думки про те, що має відбутися в цьому бою: «Я дійсно вірю, що суперник вийде, щоб зробити хороший бій. Так тому і бути. Я теж. Так що це буде найкоротша ніч для одного з нас. А точніше, це буде найкоротша ніч для нього».
 
Прогноз на бій. Важко уявити, що Гірц виграє цей бій. У нього – тривалий простій, негативний рекорд в останні роки і відсутність претензій на лідерство в дивізіоні. Ці два бійця знаходяться на різних траєкторіях, і ставка на користь Евада є привабливою. Гірц повинен насолодитися боєм з сильним опонентом і спробувати вистояти до кінця бою. Але навряд чи йому це вдасться. Обидва бійці будуть шукати нокаут, і кращі шанси – у Евада.

Церемонія зважування.




Рекомендована ставка – дострокова перемога Саада Евада.

 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Алекс Перес нокаутував Матеуса Ніколау в другому раунді головного бою UFC
MMA | 28 квітня 2024, 07:43 0
Алекс Перес нокаутував Матеуса Ніколау в другому раунді головного бою UFC

У Неваді відбувся турнір зі змішаних єдиноборств UFC on ESPN 55

Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19
Футбол | 03 травня 2024, 22:23 1
Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19

Команда Михайленка потрапила до групи з Нідерландами, Словенією, Казахстаном

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.