Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 26 березня 2019, 22:50
1385
0

ПЛЄХАНОВ: «Я готовий грати в позиційний баскетбол з Черкасами»

Головний тренер «Запоріжжя» про перемогу на старті плей-оф

| Оновлено 26 березня 2019, 22:50
1385
0
ПЛЄХАНОВ: «Я готовий грати в позиційний баскетбол з Черкасами»
ФБУ. Валерій Плєханов
Головний тренер «Запоріжжя» Валерій Плєханов прокоментував впевнену перемогу своєї команди над «Черкаськими Мавпами» в матчі першого раунду плей-офф Суперліги.
 
«Чемпіон особливо просто так гри не віддає. Незважаючи на такий рахунок гра була складна, нервова. В окремі моменти ми грали дуже добре і в захисті і в нападі. Більшу частину другої чверті, коли ми пропустили всього 11 очок, ми виконували всі установки, страхували один одного, щит забрали повністю і атакували грамотно. Як тільки ми перестали розумно атакувати - ми відразу почали отримувати пачками, серіями очки по 5 по 7 поспіль. Як тільки кидок не підготовлений ​​- ми не встигали стати в захист.
 
Крім того ми не вміємо грати на утримання рахунку. Ми або граємо або просто засипаємо, команда вмирає. Тому основне завдання була ніби й хлопців зберегти, але при цьому, не можна грати на 50% з будь-якою командою. Як тільки ти зменшує оберти - йде обратка.
 
За рахунок віддачі, індивідуальної майстерності ми витримали, вистояли, не поступалися фізично. Витримали цей темп. Але я дуже просив хлопців не грати з командою Черкас ран-н-ган. Вони не повинні бігти. Якщо вони не біжать - НЕ біжимо і ми. Я готовий грати проти їх позиційного нападу. Ми не дуже впевнено зіграли позиційно в третій чверті. Не було тиску на м'яч, було дуже багато вільних кидків.
 
Вважаю, що нічого ще не вирішено. Ми зробили свою роботу - втримали перевагу свого майданчика, але тепер з бажанням, з настроєм - дивимося відео, тренуємося і виїжджаємо на гру в Черкаси», - сказав Плєханов.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.