Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
|
5079
0

Юлія ДЖИМА: «Перша перемога дозволило не опустити руки»

Українська біатлоністка розповіла про минулий сезон

Юлія ДЖИМА: «Перша перемога дозволило не опустити руки»
biathlon.com.ua

Українська біатлоністка Юлія Джима підвела підсумок сезону, а також розповіла про ситуацію зі спиною.

- Юля, ти вже тиждень відпочиваєш. Відійшла вже від сезону, від гонок? Які зараз емоції після тижневого відпочинку?
Так, я вже на заслуженому відпустці (сміється). Ну як сказати відійшла, продовжувала дивитися етапи, правда по телевізору, що вкрай рідко буває (посміхається). Подивилася гонки, завершення сезону. Зараз потихеньку включаюсь в будні, треба звикати до Києва. Тому що це завжди складний крок: треба перебудовуватися на мегаполіс після лісів, гір. Це теж нелегко (сміється).

- У цьому сезоні у тебе була перша перемога в кар'єрі, але в той же час з-за хвороб не виходило далі показати високий результат. З чим ти це зв'язуєш?
Почнемо з того, що я дуже рада перемозі. Вона у мене перша, і так почати сезон дорогого коштує. Напевно, ця перемога і не дала мені опускати руки по цілому сезону. Тому що, якби все було так сумно спочатку, це б, звичайно, било емоційно, і я думаю, що було б менше бажання продовжувати.

Тому перемога дала мені більше сил все-таки не опускати руки, просто я розуміла, що могла. Просто так співпало, що захворіла, і важко було реабілітуватися. Думаю я не одна така, перелік спортсменів топ-класу також пройшли цей сезон невдало. Коли ти розумієш, що ти не один такий, стає легше.

- По ходу сезону на медаль чемпіонату світу могла сподіватися або чекати?
Я думаю так. Всі могли, тому що тут так само, як на Олімпійських Іграх, все непередбачувано. Наприклад, ніхто не міг передбачити, що Херрман виграє в персьюті, навіть не в спринті, ще й при такому вітрі. Але все буває. Багато спортсменів, які себе круто показали саме на світі. Від Діми Підручного теж ніхто не чекав, а він виграв.

- Як зараз твоя спина? Наскільки тривалий процес її лікування?
У мене є доктор, з яким я працюю. Це давня травма у мене. Просто поки що не було можливості все налагодити. Я поки його чекаю, він у відпустку пішов. Тому поки чекаю квітня, а там будемо думати.

Раніше Джима розповіла про те, що може пропустити наступний сезон.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.