Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 25 березня 2019, 17:56
3103
2

Олег ПРОТАСОВ: «Мораес допоможе збірній України»

Спеціаліст поділився враженнями від гри української національної команди

| Оновлено 25 березня 2019, 17:56
3103
2
Олег ПРОТАСОВ: «Мораес допоможе збірній України»
ФФУ. Олег Протасов
Віце-президент ФФУ Олег Протасов поділився очікуваннями від поєдинку збірних України та Люксембургу в рамках відбору на Євро-2020.
 
«Всі тепер розумні і знають, що з будь-яким суперником можна нарватися на бомбу. Хлопці такі сучасні, що розуміють: не виграй у Люксембургу — і як би даремно видобувалося очко в Португалії.
 
Небезпека була в тому, що ми жодного разу до Португалії не збиралися, і відразу в такий бій. Але тренерський штаб добре розібрався, як діяти, і в тому числі з Роналду. Коли він йшов на удар, і один наш захисник, і другий були поруч. Якщо взяти і Андре Сілву і Бернанду Сілву, кожен з них попереду може таке створити. Але хлопці допомагали один одному в обороні. І це плюс, адже ми грали з командою, яка нас змусила більше оборонятися. Хоча Шевченко подобається атакуючий футбол, і команді він прищеплює цей дух. Очко потрібно заносити команді в актив. Та й в плані психології добре — з чемпіонами Європи зіграти на виїзді і не пропустити.
 
Дебют Мораеса? Як на мене, дуже правильно почали з Яремчуком. Це мав бути великий хлопець, щоб чіплявся і поборовся. Тому що португальці добре пресингують. Мораесу було складніше боротися, але його вчасно випустили. Я вже бачив м'яч у сітці, коли він пішов на добивання після удару Коноплянки, але Пепе врятував ситуацію. Думаю, для Мораеса хороший дебют, і далі штаб буде думати, як його використовувати з Люксембургом. Ми будемо активніше грати попереду, тому вірю, що він допоможе», — зазначив Протасов.
 
Матч Люксембург — Україна відбудеться в понеділок, 25-го березня, о 21:45 за київським часом.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Домащенко
Олег Протасов лучше разбирается в футболе, чем Олег Венглинский. Но это и так было ясно. В такой же степени он был сильнее как футболист.
Vel Azazelo
Вспоминаю Ильфа и Петрова "Заграница - нам поможет"