Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 25 березня 2019, 16:00
2525
0

Чорногорія - Англія. Прогноз і анонс на матч відбору на Євро-2020

Чи зможе Чорногорія нав'язати боротьбу потужній команді Гарета Саутгейта?

| Оновлено 25 березня 2019, 16:00
2525
0
Чорногорія - Англія. Прогноз і анонс на матч відбору на Євро-2020
Sky Sports
Головний фаворит групи А, Англія у другому турі кваліфікаційного турніру Євро-2020 зіграє з командою Чорногорії. Зустріч відбудеться 25 березня. Початок матчу о 21:45.
 
Збірна Англії з хазяйськи почала відбір на чемпіонат Європи. На «Вемблі» підопічні Гарета Саутгейта просто знищили Чехію, забивши п'ять сухих м'ячів. Так, зараз Чехія не є настільки грізною командою, як у дев'яності або нульові, але такої потужної гри від англійців мало хто чекав. І справа навіть не в рахунку, а в яскравому і невимушеному стилі гри команди. Також, варто відзначити, що поступово в основний склад підключаться молоді зірки. Санчо відіграв весь матч, дебютували Хадсон-Одоі і Райс. При такій ситуації 24-річний Рахім Стерлінг вже здається ветераном.
 
До слова, вінгер «Сіті» провів кращий матч за збірну, оформивши хет-трик. Після цього матчу Гарет Саутгейт заявив, що незабаром Рахім може стати капітаном команди.
 
Провівши таку ефектну гру, Англія ще більше поліпшила свій статус фаворита. «Три леви» грають в одній групі з Чехією, Болгарією, Чорногорією і Косово - командами середнього, а то і нижче середнього рівня. Зрозуміло, що по ходу відбору навіть нічия з Англією буде святом для будь-якої з цих команд.
 
Хоча Чорногорія може з цим не погодитися. Команда Любиша Томбаковіча була близькою до того, щоб після першого туру бути з Англією в лідерах групи, але втратила перемогу над Болгарією. Традиційно Чорногорія є міцною командою. В англійців з нею є проблеми. На виїзді «три леви» ще не перемагали у жителів півдня, але все колись трапляється вперше.
 
Стосовно складів,Чорногорії не зіграють головні зірки - Стефан Савіч і Стеван Йоветіч, у англійців травму отримав Ерік Дайер, який вже залишив розташування збірної. Але проблем з вибором футболістів у Саутгейта немає, швидше за все, травмованого замінить Деклан Райс.
 
Стартові склади:
 
Чорногорія: Петковіч - Стойковіч, Томашевіч, Шиміч, Марушич - Н. Вукчевіч, Іваніч - Вешовіч, Мугоша, Янковіч, Бечірай.
 
Англія: Пікфорд - Чілуелл, Магуайер, Кін, Тріпп'єр, Хендерсон, Райс, Барклі, Санчо, Кейн, Стерлінг.

 

25 березня, понеділок

Чорногорія - Англія
 Подгоріца. Стадіон «Под Горіцом». 21:45
ТБ-трансляція на каналі МАТЧ! Футбол 2
Прогноз Sport.ua — 0:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.