Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
|
1597
0

Фабрі ГОНСАЛЕС: «Важливо, що ми отримали змогу підтримати форму»

Головний тренер «Карпат» поділився враженнями від спарингу з тернопільською «Нивою»

Фабрі ГОНСАЛЕС: «Важливо, що ми отримали змогу підтримати форму»
fckarpaty.com. Фабрі Гонсалес

Після спарингу проти «Ниви» головний тренер «Карпат» Фабрі Гонсалес розповів про те, чим цей матч був корисним для «зелено-білих».

– Важливо те, що ми отримали змогу підтримати свою форму. Це не офіційний матч, але все ж спаринг був корисний, адже зараз у нас доволі велика пауза. Я радію з того, що вдалося залишити поле без травм. У таких матчах саме цей показник є ключовим, і я дуже хвилююся, щоб всі залишилися здоровими.

– Сьогодні нарешті вийшов на поле Андрій Нестеров, який відіграв всі 90 хвилин. Складалося враження, що він грає дуже обережно...
– Звичайно, він відновився після травми. З того досвіду, який в мене є, після подібних травм гравець потребує поступово набирати впевненості. Треба дати йому можливість грати. У цій грі він не був настільки впевнений, як інші гравці, але це цілком зрозуміло. Ми допоможемо йому, дамо більше шансів, щоб він зміг відкинути усі страхи та перешкоди.

– Чи отримали ви якусь корисну інформацію? Можливо, хтось з гравців по-новому себе показав?
– Ми дали більше ігрового часу тим хлопцям, які менше грали з початку року. Свій шанс отримав Бусько, Ковтун, Варгас, то й же Нестеров. Також ми отримали можливість подивитися на молодь – Притулу, Ляха, Харжевського, Задерейка...

– Якими є подальші плани команди на півтора тижні?
– До середи матимемо тренування, потім буде одноденна перерва і вже з четверга починаємо готуватися до двох дуже важливих матчів – проти «Ворскли» удома та проти «Інгульця», у Кубковому матчі, на виїзді.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.