Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
|
4317
3

Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Думав над тим, щоб не стартувати сьогодні»

Український біатлоніст - про мас-старті в Холменколлені

Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Думав над тим, щоб не стартувати сьогодні»
biathlon.com.ua. Дмитро Підручний

Дмитро Підручний прокоментував свій виступ в мас-старті на етапі Кубка світу в Холменколлені, де він посів 19-е місце:

«Сьогодні вже з ранку себе не дуже добре відчував. Є якась млявість і горло трохи болить. Навіть думали над тим, щоб не стартувати. Але разом з тренером вирішили, що остання гонка, і потрібно добре стрыляти і поборотися за те, щоб залишитися на своїх позиціях в топ-20. Намагався зробити все від себе можливе - як на лижні, так і на рубежі. На стрільбі, можна сказати, на 99% вдалося, а на трасі ... вичавлював із себе максимум, але більше на сьогоднішній день, на жаль, не можу. Просто не вистачає сил боротися.

Загалом, сезоном задоволений - він вийшов стабільним. За винятком першого спринту, кожна гонка - в очках. Сьогодні була тридцятий гонка в сезоні, і це був перший раз, коли я почав так багато. Загалом сезон вважаю для себе вдалим, успішним. Можливо, не завжди був на трасі таким, яким би хотів себе бачити, але вдалося поступово набирати форму до головного старту і дійсно вийти на пік на чемпіонат світу. І вже там показувати результати на рівні лідерів.

Про наступний сезон поки не думав, і, напевно, ще не скоро почну. (Посміхається) Вже коли звільниться голова від цих змагань, будемо аналізувати, чого не вистачало в цьому сезоні. Вже деякі думки є, але озвучувати їх не буду: над цим вже будемо працювати з тренером, радитися і вносити корективи. Мета - досягти ще більшої стабільності в лижному ході і поліпшити результати відразу з початку сезону. Ну і - в подальшому поліпшувати стрільбу. Хоча в порівнянні з минулими сезонами, в цьому році стабільність набагато краще».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Яценко
Людина фінішувала в топ-20, а тут жодної поваги. В наступному сезоні Дмитро буде на ще вищому рівні готовності. А за цей сезон велика подяка. І не тільки за золото, а за весь сезон. Бо виявляється і чоловіча команда має потенціал.
alekos59
Вообще какого было всей толпе ехать на последний этап ??? если функционеры хотели прокатиться, то взяли бы с собой только молодняк, а не таскали бы туда пенсионерок !!!
Руслан Шевченко
Согласен, мы устали , мы больше не можем? Зачем это все и в следующем году?