Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 листопада 2023, 08:23
3487
0

Київ може отримати право проведення чемпіонату світу з міні-футболу

Остаточне рішення щодо міста-господаря чемпіонату стане відоме 30 червня цього року

| Оновлено 05 листопада 2023, 08:23
3487
0
Київ може отримати право проведення чемпіонату світу з міні-футболу
Sport.ua. Віталій Клічко і Філіп Джуда
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з керівниками всесвітньої федерації міні-футболу (WMF) та обговорив можливість проведення чемпіонатів світу серед чоловіків та жінок у Києві у 2021 році. Саме заявка Києва потрапила у фінальний етап відбору разом із заявкою Дакару (Сенегал). Остаточне голосування щодо міста-господаря чемпіонату виконавчий комітет WMF проведе 30 червня цього року.
«Київ – дуже привітне і гарне місто. З кожним роком до нас приїжджає все більше туристів, відбувається все більше масштабних заходів – культурних, спортивних. Ми оновлюємо інфраструктуру столиці. Зокрема, і спортивну – облаштовуємо футбольні поля, відкриваємо нові стадіони, спортивні школи, встановлюємо спортивні майданчики в парках та зонах відпочинку», – наголосив Віталій Кличко.

Репетицією чемпіонату світу може стати турнір із міні-футболу на Кубок мера Києва – 2019 за участю команд Великобританії, Швейцарії, Ірландії, Молдови та України, який заплановано на 24-26 травня цього року.
Під час зустрічі Філіп Джуда – президент всесвітньої федерації міні-футболу та Зорица Хофман – генеральний секретар всесвітньої федерації міні-футболу вручили меру Віталію Кличку золоту бутсу.
Нагадаємо, літом 2018 року Київ прийняв чемпіонат Європи з міні-футболу. Саме вдале проведення цього турніру дозволило Києву подати заявку на проведення чемпіонату світу з міні-футболу в 2021 році.
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.